torsdag 17. november 2011

Stillits fugler!

Her kommer noen fuglebilder igjen fra meg :o) I høstferien var vi en tur på Lista og da gikk vi oss en liten tur og luftet hundene inn i et lite skogholt og der av alle plasser så oppdaga vi disse nyyydelige Stillits fuglene :o) (Stillits (Carduelis carduelis) er ein fugl i finkefamilien) Grunnen til at vi merka dem var at vi hørte noen rare knitrelyder ;) de spiste jo konglefrø ;) Jeg var helt i 100 kan dere tro for det er første gang jeg får se disse vakre fuglene. Har sett på dem i fuglebøker og sånn men det er jo ikke helt det samme *lol* Dere tror vel jeg er helt gal *lol* og jeg var nesten det da jeg så dem :o))) Det vi ikke visste var at i dette området var et yrende fugleliv, helt fantastisk. Og fugletitter hytter lå rundt omkring. Og så var det noen ornitologer som fanget og merket noen fugler også like ved ;) Og den nydelige dagen vi hadde ja for meg var turen helt fantastisk ;-)))

Ønsker dere en fin torsdag :o)


2 kommentarer:

Desiree sa...

Næææ så flotte fugler! Hehe trur vi er ganske så like, jeg blir også helt gal av slikt :)) De gangene nye fugler dukker opp på hytta vår, så sitter jeg med nesen i fugleboks og krysser av at jeg har sett den :) Morsomt :)

Ha ei flott helg nede i sør, her oppe småsner det litt, men det er litt bløtt også. Ikke mange centimeterne da, men man merker fort at det blir lysere og bedre ute. Hater regn.

Klem fra Desiree

Desiree sa...

Skal stå fugleboka altså ;) Ikke fugleboks hahaha!