mandag 7. november 2011

Ooops..........

I did it again :o Tenk å være så senil da :o Vi som feiret farsdag igår og så er det ikke før neste helg..... Er ikke så lett å få alt med seg heller. Både far i huset og svigerfar syns det var helt greit å feire på forskudd ;) Så da kan vi kanskje ta jula neste helg i plassen *lol* Så er vi ferdig med det også ;)

Ja ja det er ikke så lett å huske på alt heller det kan jeg bare si ;) På lørdag dro jeg jo avgårde til julemesse i westernbyen og den var jo på søndagen *sukk* ja ja så fikk vi to turer til Ålgård den helga ;)

Bildet under er av en flott madonnafigur som jeg fikk tak i ;) syns slike figurer er så flotte :o) Selv om det finnes mange på markedet syns jeg ikke alle er like flotte ;) Selvfølgelig så er denne også plassert på hytta ;)

Ønsker dere ei fin uke og en fin mandag :o)

Og takk for alle hyggelige tilbakemeldinger, jammen godt dere følger med på hva jeg skriver også *lol*2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha-ha-ha, du er ikke alene...Vi feiret her hos oss forrige helg, guttene gikk rundt hele dagen og sa gratulerer med dagen, pappa :))
God mat og kake på bordet, så pratet jeg med søskenbarnet mitt på kvelden og hun ble så overrasket at hun hadde glømt å ringe faren sin. Men hun kunne jo ta det helt med ro i 2 uker til hi-hi ;)
Ja-ja, jeg er bortreist til helga, så her i huset kunne vi godt feire på forskudd ;)
Men godt at vi er flere i gjenget da :)
Klem Lill

lilleba sa...

Ja, ja.. en god ting kan ikke sies for ofte - sies det. Og dobbelfeiring har sikkert ikke pappaene noe i mot heller :)
Det blir dobbelt så mye av alt som er godt å høre og godt å spise !

Klem fra Lilleba