søndag 6. november 2011

Farsdag!

Så var det farsdag igjen :o) Vi har vært en liten tur i westernbyen på Ålgård på julemesse ;) så koselig at ;) Mange folk og mange flotte varer og så koselig de hadde laga det til oppe i byen. Noe ble med oss hjem også ;)

Snart skal vi avgårde til svigerfar også ;)

Bildene under viser hvor gla Maja og Chilli er i far her i huset :o) nesten så jeg blir litt misunnelig ;) Om de kan ligge i fanget eller på brystet når han leser avis og holder på med pc'en da er det visst lykke for dem ;)

De to nederste bildene ble tatt idag etter morgenturen med far ;) de to øverste er slik vi har det hver ettermiddag når far har kommet hjem *lol* helst oppå føttene ;)


Ønsker dere alle en fin farsdagsfeiring :o)

6 kommentarer:

Desiree sa...

Iren da, du er en uke for tidlig ute! :)) Det er ikke farsdag før neste søndag :) Men håper dere får en fin feiring for det :)

Tusen takk for at du er med på giveawayen min!

Klem fra Desiree

Jenta fra Vornese sa...

Hihi, ja nå måtte jeg tenke meg om her. Godt det er du som er tidlig ute og ikke jeg som hadde glemt det ;)

Forstår jo at ikke far selv sier noe, da får han jo to dager, tihi ;)

Ha en herlig søndagskveld! :)

Gina..

Hege sa...

Jeg begynte også å bli redd jeg hadde glemt noe, men det er nok du som er en uke for tidlig ute.... Men pytt sann- en god ting kan aldri gjentas for ofte!

Ha en fin uke, Iren!

Klem Hege

Iren sa...

He he har fått en liten påminnelse på at jeg bomma litt ja *lol* men pytt pytt både mannen og svigerfar ble fornøyde så da går det så fint at ;)

Connie sa...

Nå begynte jeg brått å lure, og lurte på hva søren du hadde gjort med Maja som plutselig var brun...ha ha! Har ikke fått med meg at du har fått øyesten nr 2 i hus, og et sekund tid så lurte jeg virkelig her :-) Snakk om ør :-)

Søte små, og Maja smeltet jo helt mitt hjerte p Sola-standa :-)

Iren sa...

He he ikke rart du stussa når du plutselig så en brun hund *lol* Kan jo aldri vite i disse dager folk gjør så mye rart med hundene ;)

Så kjekt at Maja smeltet ditt hjerte :o)))

Klem