mandag 21. november 2011

Hortensiaen min :o)

Så var det atter igjen mandag :o) Nå nærmer det seg virkelig advent med stormskritt ;) syns denne høsten har gått så fort. Ikke dumt det da og snart snur jo sola også igjen og det liker vi jo :o)

Under kommer noen bilder av hortensiaen min som jeg hadde på hytta i sommer ;) De to underste bildene viser hvor flott den var i fargene da den stod på terrassen og de to øverste etter at jeg skar den ned og puttet den i vaser inne ;) Syns nesten det er for gale å ikke nytte seg av denne vakre blomsten og bare la den stå og visne. Så fikk jeg heldigvis planta den ut i jorda så det blir spennende å se om den kommer neste år også ;) Det som er så fint med hortensiaer er at de skifter farge. De kan forvandles fra blått til lilla og er alltid like spennende å se hvordan de ender opp til slutt ;)

Jeg fikk forresten laga et par julekort men har ikke hatt ork til å fotografere å legge dem ut enda men de kommer det er sikkert og visst ;) Kjente faktisk det var kjekt å lage noe kreativt igjen :o)))

Ønsker dere en fin mandag :o)


5 kommentarer:

Mieke'S sa...

Beautiful!
Greetings Mieke'S

lilleba sa...

Du må la oss høre til våren om denne kommer igjen etter utplanting.

Hadde også en stor, fin en for to somre siden, men fikk den dessverre ikke til å komme igjen.

Klem fra Lilleba

Iren sa...

Ja da jeg skal si hvis jeg får den til å komme opp igjen ;)

Hege sa...

Så lekker farge der den står innendørs!!! Har alltid hatt lyst til å ha Hortensia ute jeg også! Kanskje til neste sommer...

Klem Hege

Desiree sa...

Nydelig, rart hvor de endrer farve!

Nå regner alt av sne bort her oppe. For en uke siden hadde vi ingenting, så kom det litt, og nå regner det bort. Bildene jeg tok er i nærheten av hytta vår, ca 1 time innover i landet. Det var skikkelig lyst og fint med all sneen. Regn og mørketid... kan ikke si jeg liker det.

Ha en fin kveld!

Klem fra Desiree