torsdag 30. september 2010

Har vært så heldig igjen :)

Jeg så til min overraskelse idag at jeg var plukket ut som en av top 5 hos Stamp Something sin challenge sist uke JUHU...... Er jo litt gøy ;) Alltid kjekt når det er så uventa for denne gangen deltok 342 kort :O Ganske mange dette også.

Her er kortet ;)

Så jeg kjente at jeg ble i godt humør av dette ;) Så nå kan jeg nyte den flotte dagen vi har idag også ;)

Ønsker dere en fin torsdag :)


Legger ved noen bilder jeg tok av bjørnebæra på hytta ;) flotte de også ;)

Lucky me was one of top 5 last week at Stamp Somethinge Challenge :) I feel so lucky :)
onsdag 29. september 2010

Jeg er blitt 1 år eldre ;)

Jeg er så heldig og har fått alle disse vakre korta til 45 årsdagen min som var nylig :) Er jeg ikke heldig vel? Setter så pris på hvert et kort :) Tusen takk skal dere ha og en klem til dere som tenkte på meg på dagen min :)

Lucky me got these lovely birthday cards :)


Fra Nina :)Fra Ruth :)Fra Elsi :)Bjørg :)Solbjørg :)Anne :) (som ikke har blogg)Hanne :)Siv Linda :)Sissel :)Mine barn og min mann :)

Ha en strålende dag :)

Nok en nydelig dag her hos oss :) Er så gla når høsten kan være så flott som den er akkurat nå. Så jeg har tenkt at jeg og Maja må ut på stranda idag også. Det som er så fint i området her hvor vi bor er at det er så mange flotte steder å velge blandt nesten så jeg får valgets kvaler :O Egentlig et luksusproblem ;) Og ja jeg føler vi heldig som har så mange flotte steder rundt oss.

Og så koselig at dere titter innom meg det setter jeg veldig pris på :) Prøver selv å samle eller spare krefter til å greie å være litt kreativ igjen. Det er slik når en har ME at en greier ikke å få gjort så mye som en skulle ønske :( Ganske frustrerende faktisk men det er rart med hva en venner seg til over tid.

Bildene under er av Maja da vi var på Hellestø igår. Hun elsker å springe i sanddynene mellom oss ;) Vi går til hver vår kant så springer hun imellom oss som en liten virvelvind *lol* Folk stopper opp og ser på når vi går tur på denne måten *lol* Det er jo litt rart å se henne springe slik i denne farten for hun er så liten og sååååå rask *dån* Hadde jeg bare hatt litt av den energien hennes :O

Bildene viser kanskje litt hvor rakst dette går for seg. På det nederste bildet er hun omtrent nede for telling *lol* Og å ta bilder i denne farten er ikke lett med mitt kamera ihvertfall ;)

Ha en flott dag :)

Maja is running so fast in the sanddunes :) She loves running from one person to another.
tirsdag 28. september 2010

Kveldstur på Hellestøstranda!

Det ble en liten kveldstur på oss i kveld :) Maja fikk springe i sanddynene og var så fornøyd ;) Og vi fikk oss frisk høstluft ;)

Bildene er tatt ifra sanddynene mot feistein fyr, flott ikke sant :)

Ha en fin kveld!"Lille" speil på veggen der.....

Idag har jeg hatt en fin dag :) Jeg og Maja har vært på besøk hos Nina og Frida ;) Nydelig vær har det også vært men jeg har ikke fått brukt det til noe fornuftig enda idag ;) Får se om jeg greier å lufte vettet en eller annen plass ute om en stund tjihi....

Legger inn et par bilder fra Bingen på hytta ;) Fant dette gamle gullspeilet i kjelleren hjemme for noen uker siden + litt annet som bare lå der og fant ut at dette kunne jo brukes til noe fornuftig istedenfor å kjøpe nytt ;) Er fortsatt litt i tvil på om det skulle vært sprøytelakkert til hvit. Og mens jeg tenker litt på det hang vi det opp så ungene også fikk et speil på hytta ;)

Ha en fortsatt fin ettermiddag :)
mandag 27. september 2010

Edderkopp, spindelvev og høstanemoner ;)

Foreviget denne edderkoppen som jobbet med spindelvevet sitt. Det var ganske artig for den jobbet så ihverdig med å få ut et plantefrø som hadde festet seg i nettet. Fasinerende å følge med på den da den gjorde seg klar til å få frøet bort. Plutselig kastet den frøet ut fra nettet :O Så stilig. Akkurat det fikk jeg ikke med på bildene mine :O Slike små ting er så kjekt å få med seg i hverdagen ;)

Og høstanemonene er så vakre enda, så tandre og romantiske i fargen sin ;)

søndag 26. september 2010

Har hatt ei koselig helg :)

Ja da var nok ei fantastisk flotte helg over :) Jeg har feira bursdagen min på hytta sammen med gode stempelvenninner :) Vi har hatt det helt toppers!!! For en herlig gjeng jeg kjenner, er så gla for det ;) Og vi har kost oss med god mat ute og ellers hatt mye latter og løye sammen :) Takk for en flott helg sammen med dere jenter :)

Takker også for hilsener her inne i bloggen min *klem*


Bilde av litt sjokolade som det gikk litt av i helga ;)

Ha ei fin natt :)


fredag 24. september 2010

Ha ei fin helg :)

Da er det like før vi reiser på hytta. Sitter og venter på sjåføren min :) Skal bli så kjekt med jentetur :-))))) Vi skal kose oss og gjøre hva vi vil ;) Det er stempelgjengen som drar denne gangen ;) så det blir fullt hus og stormende jubel tenker jeg *lol*

Legger ved to bilder fra hytta som jeg kaller kveldsskumring ;) Så her er vi om noen timer ;) Tjihi.....

Ønsker dere andre også ei flott helg :)
torsdag 23. september 2010

Et bursdagskort!

Vår yngste datter feiret 16 års dagen sin igår. Så da måtte jeg bare være kreativ på kommando så resultatet bærer litt preg av det :O Men et kort ble det da til slutt ;) Motivet er ifra Mo's digital pencil ;) og er fargelagt med copic ;)


Kortet passer også til disse utfordringene:

Stamps Something - September Digi Day - Challenge

A Spoonfull of sugar - Challenge 122 - "Anything goes"

DP2 Challenge - Challenge 50 - Bling, bling and more bling!!

Og i mårra reiser vi på jentetur :) som jeg gleder meg :) Ønsker dere en flott helg :)Hvem skal sove her mon tro?

I mårra drar jeg på jentetur på hytta. Vi skal kose oss og mest sannsynlig blir det litt shopping også ;) Litt stempeutstyr blir nok også med hvis vi får tid. Ihvertfall tror jeg vi kommer til å fargelegge litt ;) Bildene er ifra "bingen" og i denne sofaen skal en av gjestene nok sove litt ;) Gleder meg masse til helga :)

Ha en fin torsdag :)
onsdag 22. september 2010

Kan jeg få friste dere?

Kan jeg få friste dere med verdens beste? Mmmm kaka smakte kjempegodt :) Jordbærene var faktisk veldig søte. Det er jo ikke alltid de er det på denne tiden av året. Så da var bursdagsselskapet over for denne gang ;) Bursdagsjenta er også fornøyd ;)

Ønsker dere en fortsatt fin kveld ;)


Sukkertopper!

I sommer kjøpte jeg meg denne flotte krukka hos Mosters hus ;) Syns krukka i seg selv var flott men jeg fikk lyst til å fylle den opp med sukkertopper ;) De er jo så flotte og dekorative i tillegg så smaker de så godt til kaffien ;) Er også gode til litt krem eller is ;)

Har meg en liten pause for å hente meg inn litt og da satte jeg meg foran PC'en igjen ;) Nå er verdens beste kaka i boks ferdig pynta og klar ;) Gleder meg til å smake den ;)

Kom akkurat på at det er jo prinsesse Martha Louise sin dag også idag :) Så dagen idag er jo litt kongelig ;)

Ha en fortsatt fin onsdag ;)


Rose knupper!

Syns de er så vakre disse rosene som vokser utenfor i min hage. Når de holder på å å gå fra knopp til flott rose er de så vakre. Kjekt med blomster som blomstrer nå på denne tiden også ;)

Her skal vi feire bursdag for yngstejenta idag som blir 16 ;) Kort er laget så det kommer siden. Nå må jeg bare få bake en kake til henne ;)

Ønsker dere en fin onsdag :)

tirsdag 21. september 2010

Høstanemoner!

Idag har det vært så nydelig vær igjen :) Og eg har vært ute med fotoapparatet og tatt litt bilder igjen bl.a av disse flotte høstanemonene mine :) Er de ikke vakre vel? Fikk også tatt mange bilder av både sommerfugler og edderkopper som kommer siden ;)

Ha ei fin natt )