onsdag 29. september 2010

Ha en strålende dag :)

Nok en nydelig dag her hos oss :) Er så gla når høsten kan være så flott som den er akkurat nå. Så jeg har tenkt at jeg og Maja må ut på stranda idag også. Det som er så fint i området her hvor vi bor er at det er så mange flotte steder å velge blandt nesten så jeg får valgets kvaler :O Egentlig et luksusproblem ;) Og ja jeg føler vi heldig som har så mange flotte steder rundt oss.

Og så koselig at dere titter innom meg det setter jeg veldig pris på :) Prøver selv å samle eller spare krefter til å greie å være litt kreativ igjen. Det er slik når en har ME at en greier ikke å få gjort så mye som en skulle ønske :( Ganske frustrerende faktisk men det er rart med hva en venner seg til over tid.

Bildene under er av Maja da vi var på Hellestø igår. Hun elsker å springe i sanddynene mellom oss ;) Vi går til hver vår kant så springer hun imellom oss som en liten virvelvind *lol* Folk stopper opp og ser på når vi går tur på denne måten *lol* Det er jo litt rart å se henne springe slik i denne farten for hun er så liten og sååååå rask *dån* Hadde jeg bare hatt litt av den energien hennes :O

Bildene viser kanskje litt hvor rakst dette går for seg. På det nederste bildet er hun omtrent nede for telling *lol* Og å ta bilder i denne farten er ikke lett med mitt kamera ihvertfall ;)

Ha en flott dag :)

Maja is running so fast in the sanddunes :) She loves running from one person to another.
2 kommentarer:

Beth sa...

Her er ihvertfall en lykkelig Maja som koser seg i høstværet?
Her også har vi sol og nydelig vær om dagen...

lilleba sa...

Beina går som propeller, jo :D :)
Artig å se på !

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask