søndag 9. oktober 2011

Picnic 1. oktober i arboreet :o)))

Det er helt utrolig at vi den 1. oktober hadde dette nydelige sommerværet. Nesten ikke til å helt fatte. Så for å nytte dagen til noe positivt var jeg, min søster og tantungen + hundene en tur i arboreet utenfor Sandnes :o) Det var bare helt fantastisk nesten litt magisk at vi denne dagen hadde 23 grader. Kommer nok ikke til å få mange slike dager så sent på året igjen eller hvem vet?

Vi måtte jo ha picnic og siden vi kom på det på veien bort dit måtte vi innom og kjøpe noe godt så da ble det ost, kjeks og druer ;) He he litt rart å spise dette ute i 23 grader og ihvertfall når datoen er 1. oktober *lol* Kommer vel kanskje ikke til å gjøre det heller igjen ;)

Og Maja måtte selvfølgelig snike litt ;) Og litt brie smakte visst godt ;) Og kose oss det kan vi virkelig. Vi glemte både tid og sted *lol* ikke hadde vi verken mobil eller klokke med oss så da vi endelig kom til bilen igjen var det gått 3 timer :o) Men hva gjør vel det :o) vi fikk tatt masse bilder også både jeg og tantungen min ;)

Thanks for stopping by :o) Me ,my sister and here girl and of course my dogs had a picnic in a park nearby and we had a really good summer this day the 1 st of oct. Amazing with 23 degrees.

3 kommentarer:

lilleba sa...

MMmmmm, nam, nam !! Detter fåt tennene til å løpe i vann :)

Ja, du verden for en temperatur vi hadde... Men i dag sa gradestokken noe helt annet :(

Uansett heter det at en må ta go'dagene når man får dem :)

Klem fra Lilleba

Heidi sa...

Hærlige Bilder!
Ja var det ikke fantastisk med sommer i oktober?

Klem fra
Heidi

Solveig sa...

Flott i Arboretet!!!
Det var en herlig dag JA!

Ha en fin uke!