mandag 24. oktober 2011

3 måneder er gått siden 22. juli.....

Ja tenk det allerede er gått 3 måneder siden 22. juli. Det er så trist å tenke på at denne dagen snudde opp ned på hele Norge. Det er så mange tanker en sitter igjen etterpå og de pårørende har vel på en eller annen måte kommet tilbake til hverdagen igjen. Selv om livet for dem aldri vil bli det samme igjen. Det er så leit å tenke på hvor tøft de sikkert må ha det nå. Det er jo et ordtak som sier at tiden leger alle sår men jeg vet ikke jeg, føler det høres så fjernt ut.

Bildene under viser da hele Norge flagget på halv stang. Det var en rar stemning i hele landet på denne tiden. Alle gikk rundt og følte en stor sorg selv om de kanskje ikke kjente de pårørende personlig. Det var nok om en bare kjente noen andre som kjente noen. Og den samhørigheten mange fikk var postiv for veldig mange.

Akkurat disse bildene ble tatt da vi var ute med båten og var innom Spindfjorden (øverste bilde)en flott perle i den sørlandske skjærgård. Og de andre er fra Bjørnevåg. De har laget til et veldig flott feriesenter der og bildene viser endel av dette.

Med disse bildene vil jeg ønske dere en fin mandag! Det er viktig å nyte dagen om en greier det................ingen vet hva morgendagen bringer.


1 kommentar:

lilleba sa...

Ja, tenker på hendelsen... Tror aldri vi kommer ut av den noen gang..
Klem fra Lilleba