søndag 4. juli 2010

Rhododendron busken vår!

Har tatt noen bilder av Rhododendronen som vi har i hagen på hytta. Den er ganske svær denne busken. Vet ikke helt hvor mange meter bred den er og høy er den også. Nesten like høy som hytta er. Inni busken vokser det også et stort plommetre. Dette har vi kutta ganske langt ned i år men nå lurer jeg på om vi skal ta det helt bort. Min mann kunne også tenke seg og beskjært Rhododendronen ned litt, men jeg vet ikke helt. Den tar endel utsikt ned til vannet fra den ene terrassen vi har så vi får gå i tenkeboksen.

Bildene jeg har tatt av Rhododendronen er ifra knopp til full blomst. Det var også på denne busken jeg fikk tatt bilde av den flotte sommerfuglen tidligere ;)

Ellers så er jeg trøtt for tia. Orker ikke stort om dagene. Men igår var vi en luftetur på Ogna og besøkte mine foreldre som har hytte der. Det var herlig med litt frisk luft. Ellers så nærmer det seg ferie og det er jo endel som skal planlegges.

Ellers må jeg takke for alle de hyggelige kommentarene i bloggen på det ene kortet jeg har laga :) Er så koselig å gå inn og lese. Så takk til dere :)

Ønsker dere en fin søndag!


5 kommentarer:

lilleba sa...

Er dette bare EN busk ??
I så fall er det den største jeg noensinne har sett av dette slaget..

Enorm, og jisses så flott !!

Ha en fin søndagskveld !

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Trine Pedersen sa...

Hjelpe meg så vakkert et skue. Det må jo bare være så herlig å ha den i hagen. :)

Kortet i innlegget under her var det mest gjennomført vakre jeg har sett på lenge. Så utrolig vakre farger og så flott satt sammen . Veldig, veldig høy wow-faktor her.

Klem, Trine :)

Beth sa...

Du verden, må være den største busken jeg har sett!
Såå flott?

Klem Beth...

Pink lady sa...

Utrolig flotte blomster bilder:-)

Ha en fin sommer kveld og god sommer!
KLem Laila.

Riet sa...

What a wonderful photos Iren.

Hugs Riet.xx