mandag 19. juli 2010

Jordbær!

Idag fikk jeg tilgang til internett og det er jo litt kjekt å være litt pålogget også ;) Har til nå hatt det fint på hytta. Idag har det regnet store deler av dagen men for min del gjør ikke det så mye når jeg har hodeverk og har holdt senga nesten hele dagen. Har vært travle de to siste dagene med besøk så da får jeg straffa etterpå.

Må si jeg er så fornøyd for mitt kjøkken er blitt ferdig opp pusset juhu.... Ble så fornøyd så jeg er gla jeg har en mann som bare setter igang og gyver løs på ting. Uten ham hadde jeg nok ikke fått kjøkkenet ferdig. Skal få lagt ut litt før og etter bilder senere i bloggen også ;)

Og til de som lurer så selger jeg korta mine som jeg lager. Vel og merka de jeg ikke bruker selv da ;) Men jeg pleier ikke å lage på bestilling lenger så dem jeg selger er dem jeg allerede har laga som ligger i salgskurven min ;) Grunnen til at jeg ikke tar mot bestilling er at jeg ikke liker å bli så bundet når jeg skal lage kort for det er lettere å lage kort etter hvilket humør jeg er i :)

Men siden det er sommer så bare må jeg dele noen jorbærbilder med dere ;) Fint å pynte med jorbær i en kopp ikke sant? Og var det ikke en flott jordbærskål jeg har? Den var igjen etter forrige hytteeier og jeg er så fornøyd med den ;) Og som bildet viser så ser dere en av dukene jeg strøk til ferien som min mormor har heklet til meg :)
4 kommentarer:

Anne May sa...

Hei!
Høres ut som du har det kjekt på hytta og jordbærene så veldig gode ut:)
I morgen skal jeg ta bussen til min hytte på sørlandet,håper det blir masse sol slik at jeg kan kose meg på terassen:)

Ha en fin sommer!

Mette sa...

Nydelige jordbær bilder, dette er sommer!!
Klem Mette

ale balanzario sa...

Hi, your strawberries looks so fresh and tasty,
cant understand your blog, but you have great photos here
Hugs

lilleba sa...

Ser ut til at du har det koselig på hytta, til tross for hodeverken..

Røde jordbær i hvit kopp, ja, det er dekorativt.

Skulle ønske det kunne bli litt sol til i ferien, her har det regnet en god del de siste dagene.

Ha en fin dag !

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask