søndag 20. juni 2010

En begivenhetsfull helg full med naturopplevelser! Både positive og negative :)

Ja tenk da var denne helga også over. Går så alt for fort disse helgene. Og vi har hatt det så flott. Været minnet til og med om sommer med 23 grader på lørdagen.

Vi eller min mann holdt jo på å skru sammen alt vi hadde kjøpt av skap og senger + golvlisting. Så nå er rommet så og si ferdig. Mangler kun hjørnelister og lamper. Men iallefall så flyttet ungdommen inn og har ligget på rommet i natt :) Så nå kan jeg og far bråke hvor mye vi vil inne *lol* Tenkte på oppvasken og slike ting da *lol*

Ellers så har vi hatt en veldig naturrik helg. Opplevd så mange kjekke naturopplevelser at en bare må bli gla :) Men også en opplevelse jeg helt kunne vært for uten :( Så har jeg fotografert myyye igjen ;) Bilder kommer etter hvert ;)


Den negative opplevelsen var at da jeg holdt på med med fotograferingstokt så fikk jeg se min første hoggorm i år og for første gang like ved hytta. Det var en riktig så sjokkarta opplevelse. Jeg holdt på å fotografere noen revebjeller og skulle gå fra den ene steinen til den andre og idet jeg holder på å trå der hører jeg en skikkelig hvese lyd :O Og jeg ser ned og der ligger den hoggormen sammenkrøllet og klar til å bite :O Jeg hylte av skrekk :O Og så mitt i min egen idyll så måtte dette forferdelige vesenet dukke opp Grrrrrrrrrrrrrrr...... Jeg hoppte som en galning bort fra den. Hadde jo nettop holdt på å tråkke rett på den. Så dette var ikke noe morro. Det første som for gjennom hodet mitt var Maja............... Hun vimset jo i hælene på meg når jeg fotograferte.......... Og mens jeg hylte og sprang vekk og prøvde å lokke Maja med meg som sikkert ikke forstod døyten av hva matmor holdt på med så kom min mann springende til og lurte på hva som skjedde *lol* Og da han skulle lette etter hoggormen var den forsvunnet :O Tror den også fikk sjokk av store meg :O

Mens vi holdt på å grille sprang et rådyr over broen og gjemte seg inni buskaset :)

Ja det er de kjekke opplevelsene jeg vil tenke på akkurat nå ;) Min mann og jeg gikk en herlig tur lørdagskvelden. Det luktet såååå utrolig godt ute slik som det bare kan lukte av nyslått gress klar til hesjing. Den lukta kombinert med den fantastiske solnedgangen ja en kan ikke få det bedre. Så før vi skulle gå hjem til hytta ville jeg ta en liten tur ned til broen som er vist så mange ganger på bildene mine i bloggen og som også vises her denne gangen. Og der mens vi står og ser utover vannet så tror min mann han ser ei and. Men jammen meg så var det beveren som holder til rett nedenfor hytta vår :) Det er første gang vi har fått sette snurten til den på disse 3 åra vi har hatt hytten. Den lå der med hodet over vannet og den må sikkert ha oppdaget oss for etter ca 5 min så ser vi den snur rumpa til og dukker under vannet ;) Gud så flott et øyeblikk :)

Søndagsmorgen da vi holdt på å lage frokost så oppdaget Terje andemor og hennes 7 unger rett nedenfor hytta i sivet :) De var jo så søte der de dukket og svømte etter andemor. Og dem greide jeg å forevige ;) Bildet av dem kommer siden ;)

Vil også få takke dere for alle de koselige tilbakemeldingene som jeg setter så pris på :) Klem :)Lupiner, Lupiner i lange baner :) er de ikke flotte vel?

Disse lupinene var helt spesielle. De var mye mindre enn de vanlige og så nesten doble ut i blomsten ;) Nydelig farge hadde de også.


Disse to siste bildene av huggormen og beveren er lånt fra nettet ;)Slik lå huggormen sammenkrøllet og klar til å hugge meg :O

5 kommentarer:

Maya sa...

Hoggorm er aldri morsomt å møte på!
Fysj!
Godt du kom deg vekk, og att Maja ikke ble bitt.
Og guriland så nyyydelig som Maja er nå, når hun holder på å bli sølvgrå :)
Nyydelige jenta :)

Ha ei flott ny uke,
klem fra Maya

Yvonne sa...

Herlige bilder! Bortsett fra det siste da! Guriland, tror jeg hadde svimt av hadde jeg møtt på en orm! Godt du fikk med deg så masse andre flotte dyrebesøk da, som kan veie opp for den ekle. Grøss...
Ha en super uke!
Klem

Pink lady sa...

Grøss og gru...hoggorm er det verste jeg vet av dyrearter her hjemme. Huff og huff!
Men ellers høres det ut som en kjempefin helg for hele familien:-)
Ha en fin og kreativ sommeruke!
Klem Laila.

lilleba sa...

For en super weekend dere har hatt, til tross for hoggormen.
Den er jo egentlig ganske pen den og, selv om vi godt kan være den foruten i nærkontakt :)

Glad i lupiner, og der de vokser fritt er de jo vakre.
Synd de ikke vil stå så lenge i vase, dekorative som de er.

En fin uke ønskes dere !

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Anonym sa...

Hi would you mind letting me know which webhost you're working with? I've loaded your
blog in 3 completely different internet browsers
and I must say this blog loads a lot quicker then most.
Can you suggest a good hosting provider at a honest price?
Kudos, I appreciate it!

My site; pictures of car accidents in 2011 :: http://www.recentarticless.info ::