fredag 7. august 2009

Sommerferiebilder !!!

Ja iår ble det jammen et skikkelig vekslende sommervær. Tenker vi ikke var alene om å ha det. For å vise litt hva vi opplevde i ferien har jeg valgt ut et lite knippe med bilder som viser det ;o) Det gjør jo ingen ting med dårlig vær så lenge vi har andre ting å sysle med. Jeg og ungene koste oss masse med kortlaging og maling. Min mann fikk begynnt på et lite byggeprosjekt. Så været var ikke så gale at det ikke var godt for noe ;o)



Her er et bilde av hytta vår med min mann på terrassen. Bak i horisonten skimtes den mørke himmelen :O



Bare må ta bilder av blomster jeg ;o) Her noen skjønne blå sammen med hvite hortensia i en vase jeg kjøpte i Danmark for noen år siden.



Flere ganger var vi så heldige å få se Rådyrmora og hennes 2 kalver som krysset på veien over broa rett nedenfor hytta vår. Tror stien demses gikk via denne broa. Det er ikke første gang vi ser rådyrene krysse her. Er de ikke skjønne vel :o)



Skikkelig koselig når fjordingen og 2 hunder passerte broa.



Malin og frosken! Malin elsker alt som kan krype og gå. Den var jo litt søt også da hvis det kan sies om frosker :o) Den ble sluppet ut i vannet etterpå ;o)



Denne dagen ble det satt ny nedbørsrekord på sørlandet og da bare måtte ungsommen ut for å teste badeværet. Tempen i vannet lå på 23 grader så det var jo ikke noe problem å få dukket seg :o) Det var ganske morsomt å se dem i aksjon ;o)



Her er ungdommen avgårde for å bade i det flotte regnværet *lol* De så ut som drukna katter da de kom på land og håndklærne var like våte som alt annet *lol*



Det var endel flott skyformasjon på himmelen i sommer og noe av dette greide jeg å forevige. Så nesten ut som bomullsdotter skyene.



Et lite nærbilde av ungdommen i trøbåten. Det er en fantastisk ting å ha på hytta for ungdommen tar seg en tur med den når de måtte ønske og "hønemor" slipper å engste seg for at den skal velte fordi den er veltesikker ;o)



Her er ungdommen ute i trøbåten vår i det flotte været.



Ungene koste seg på kjøkkenet hjemme og tegnet og fargela motiver. Selvfølgelig måtte jo Tasha få være med hun også og hun koste seg faktisk. Hun satt eksemplarisk og så på dem :o)



Før vi reiste på ferie passet vi på Tasha i 2 uker da eierne reiste til USA. Og Tasha er bare verdens søteste hund. Vi merket ikke vi hadde henne. Tasha er en Papillon på 7 år.

5 kommentarer:

Anonym sa...

så koselig å se sommerferiebilder da, ser ut til at dere har hatt det kjempeflott.
god helg til deg og dine.

anne marit

Lena Katrine sa...

Så mange flotte sommerbilder! Og for en fantastisk flott plass dere har hytte ;) Skjønner godt at dere trives der!

Tusen takk for koselige hilsner i bloggen min - det setter jeg stor pris på ;)

Ha en flott helg! Go'klem

lilleba sa...

Så vakre naturbilder!! Og så ser det ut til å være en superkoselig hytte også :D

Nuttete liten søt hund :)
Nei, denne merker man sikkert ikke mye til !

Koselig ferie ser det ut til at dere har hatt.

Beste hilsen Lilleba på Rusk og Rask

Janne sa...

Halloen for noen flotte bilder du tar,skikkelig imponert !
Nydelig plass.
God helg
Janne

Nina I. sa...

Så mange nydelige bilder Iren! Du e ein reser med fotoapparatet! Nydelige plass dokke har;-)

Klem