torsdag 5. januar 2012

Heldige meg :o) Lucky me :o)

Så til min gledelige overraskelse idag at jeg var den heldige vinneren av 7 kids challenge blog sin utfordring hurra :o)))

Så vil jeg dele noen bilder av Chilli på hennes første utstilling som 6 mnd i september. Det gikk veldig bra syns jeg da ;)

Her er kritikken hun fikk oversatt av meg Veldig flott hode, god pigmentering og nydelig farge, Flott å gå over. Når hun vil gå bedre er hun naturlig lovende :o) Syns jo ikke det var så verst selv jeg da. Så ble hun jo beste tispe i sin klasse :o)

Og i år er et nytt år med nye muligheter for henne så det blir spennende å se hvordan det vil gå ;-) Og uansett hvordan det går så er hun verdens beste Chilli for meg og min familie :o) Hun har et herlig lynne og det teller så mye for meg. Så er hun en skikkelig kose mose bamse mums :o)))Under her er Chilli sin mamma Mia :o) en fantastisk flott toy puddel :o) Jeg er så gla for å ha ei jente som er etter henne for noen vakrere aprikos puddel skal en lete lenge etter ;) Hennes navn og tittel følger under;)

N.Sk Ch. NW-09, Skkw-09, Skw-09, StEEuW-10 Solnes Maigold


Mia was also the most winning Toy Poodle SAR in Norway 2010
She is BOB winner, Groupwinner and has bin 2 time Best In Show SAR


3 kommentarer:

lilleba sa...

Så gøy å se dette !!

Gleder meg til å følge "veslejenta" gjennom 2012 :)
Ha en fin fredag !

Klem fra Lilleba

Beth sa...

Ååå, så gøy med utstillinger?
Gleder meg til å følge henne framover. Tenk at lillejenta alt er blitt såå stor!

Sol sa...

Gratulerer med Vinnerkortet!!. :o) Kjempeartig!!!

For en Flott hund du har... Chilli høres ut som en Fantastisk hund!!! :o) Å Grattis med at hun var best i sin klasse... Superstilig