tirsdag 30. august 2011

En kveldstur i Spangereidkanalen i sommer!

Her kommer en liten bildeserie fra sommerferien da vi var på en liten kveldstur til Spangereid kanalen og tittet og nøt det flotte været og den flotte stemningen på sjøen. Spangereidkanalen ble åpnet 5. juli 2007 av dronning Sonja. Den har gjort det lettere for båtfolket å ferdes på sjøen rundt lindesnes ;) Og området rundet er blitt så flott og det er fortsatt høy byggeaktivitet i området med nye småkanaler og flere hytter etc. langs kananlen. Kan anbefale de som har båt til å ta seg en tur og titte for det er så flott der. De har virkelig fått til å lage dette området til noe helt spesielt. Og for dem som ikke har båt er det kjekt å ta seg en spasertur også langs kanalen ;) undertegnede har også gjort det før vi fikk oss båt ;)

Som dere ser av bildene så er Maja midtpunktet i båten *lol* hun er så forveten og må få med seg alt mens lillemor Chilli ligger stillt og rolig på puta si ;)

De andre to ungdommene er eldstejenta og kjæresten ;)

Ellers så har far i huset bursdag idag :o) Det nærmer seg et halvt århundre med stormskritt ;) Men alderen skjemmer ingen ;) Gratla med dagen :o) Bildet av bursdagsbarnet vises nederst ;)

Ønsker dere en fortsatt flott dag :O) og takker for alle som titter innom meg ;)

This is some picture from one of our trip to the Spangereidkanal this summer. So beautiful and the earea around also ;) It was opened 5'th of july 2007 by Queen Sonja. There is still a working place of building in the earea so it will be so nice in the future. Look forward to see it.

By the way it's my husbands birthday today :o) Hooray!!!

Thanks for stopping by :o)

1 kommentar:

Margret Brandt sa...

I´m lying laughing on the floor about your dog´pics.What is that? He (she?) is stnding on the boat like a human...What a grazy little dog. And the other one is so cute with the flowing mane :-) Thanks so mutch for sharing this wonderful pics :-)
Greetings from Germany
Margret