onsdag 10. august 2011

Båttrening med hundene!

I sommer hadde vi litt båttrening med Maja og Chilli ;) Og ut av bildene greier dere kanskje se hvem av dem som var flinkest *lol* Jeg hadde aldri gjetta at hun minste skulle være flinkest men det var hun ;) Hun lå som en liten prinsesse mens Maja ikke helt fant roen ihvertfall ikke på samme måte. Så det er nok lurt å starte tidlig med båttrening på hunder ;) Chilli lurte nok fælt på hvorfor Maja stressa sånn og ikke greide finne roen for det gjorde jammen hun. Sovna uten problem lille jenta mi ;) Maja lurte hele tiden på om vi var ferdig??? som det siste bildet viser ;) da var ihvertfall hun ferdig og ville helst oppi et fang igjen ;)

Apropos hunder og vest så er det å anbefale og mine hunder reagerer ikke overhode med å ha dem på de tror det skal være sånn ;)


Ha en flott onsdag da :o)4 kommentarer:

Beth sa...

Ser riktig så fornøyde ut disse to matrosene her?

Meta sa...

Vår hadde alltid på refleksvest når vi gikk tur. Var aldri noe problem. Men det gjelder å begynne tidlig med slikt.

Så ikke stresset ut,noen av dine da. Riktig søte med vest, var de.:)

Ann-Charlotte's blogg sa...

Dina hundar är helt underbara i sina flytvästar. Lacriz väntar alltid snällt på bryggan innan han får på sin väst, han älskar att åka båt och när öronen fladdrar i vinden :-)
Kramar Ann-Charlotte

lilleba sa...

Tilvenning er nøkkelordet :) Tror ikke noen av mine ville ha klart båtliv, men de har jo heller ikke prøvd,.. hvem vet.. :)

Klem fra Lilleba