torsdag 18. februar 2010

Jeg har fått meg ny hylle og klokke på hytta :)

Forrige helg og helga for 3 uker siden var jeg og min mann helt alene på hytta vår ;) Kjempeherlig og fredelig. Trenger ikke reise til utlandet jeg for å nyte livet. En tur på hytta er mer enn nok for meg ;) Jeg fikk til og med tid til å være litt kreativ. Hadde med meg promaker tusjene mine så jeg fikk faktisk fargelagt noen motiver ;)

På vei ned til hytta måtte jeg stoppe på den franske landstil for der er det så masse flott ;) Så jeg kjøpte med meg noen "bilder" og fikk bestillt 2 hyller som jeg også skal ha på hytta. Og på lørdagen var jeg en tur innom en annen kjekk butikk like ved hytta vår og der var det bare en hylle og ei klokke som jeg falt pladask for. Bare måtte ha dem begge to og mannen min likte dem jo også så da ble de med oss opp på hytta ;) Så da ble det litt ommøblering for å få det til å passe ;) Kjempekjekt å kunne pynte litt opp :) Klokka var STOR men jeg syns den måtte være slik ;) så kan den jo være isteden for et maleri for den var så flott i seg selv syntes jeg :)

Så fikk jeg hengt opp noe av de flotte korta/bildene som jeg har fått av gode venner :) Passet jo perfekt på hytta mi ;)

Kanskje ikke de beste bildene jeg tok men bare for å vise ;)

Last weekend me and my husband went on a trip to our cabin. And I got some new things ;) This big wath and the other things on the pictures ;) Not all the things off course ;) I also put some cards I've got from freinds on the wall. Think they look nice there ;)

Ha en fin torsdag :)Hylla som jeg kjøpte på en butikk like ved hytta ;)Bildet til venstre var det ene jeg kjøpte på den franske landstil mens bildene til høyre er fra gode venner :)Er de ikke flotte disse bildene jeg har fått :) Nesten for gale å la slike flotte ting ligge bortgjemt. Har planer om en egen vegg med slike kunstverk ;)Den er STOR ;)Nytt og gammelt om hverandre. Tv'en og stereoanlegget må vi jo ha ;)

8 kommentarer:

HegeT sa...

Så herlig hylle!!!
skjønner at du falt for den, for det gjorde jeg også....ha-ha.....
Hadde jeg hatt en sånn butikk rett ved hytta vår, så hadde jeg blitt arm og fattig.....merksnodig at det alltid skal være så mye fint å kjøpe på sånne steder....
Og klokka da......superkul!!!...

torsdagshilsen
HegeT

jannes hobbykrok sa...

Flott klokke,og nydelig hylle!!!Heldig hyttevegg!
Klem,Janne

May-Bente sa...

Nydelig klokke og hylle!!!

Klem:=)

Riet sa...

Ohhh wowwww Iren,what a beautiful photos.
So beautiful creations.

Hugs Riet.xx

lilleba sa...

Å, du, den klokka var bare sååå fin !!

Ikke at en behøver minnes på tiden den stunden en er på hytta, men den var utrolig dekorativ, da :)

Ha en flott helg !

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Randi Th. sa...

Så mye flott til hytta da!!!
Det ligger noe i bloggen min til deg.
Ha en fin kveld og riktig god helg!
-klem-

Mette sa...

Fy søren for ei stilig klokke, likte også hylla, hadde ikke blitt lei meg om jeg hadde fått en sånn en!!!!
Klem Mette

Yvonne sa...

Wow, den hylla er noe av det stiligste jeg har sett! Sånn vil jeg og ha!!! Helt herlig! Digger klokka di og. Og bildene. Sukk, nå ble jeg en anelse misunnelig altså...
Ha en flott dag!
Klem, Yvonne