mandag 5. oktober 2009

Her er vår Maja!!!

På lørdag var den store dagen da vi skulle hente Maja hjem. Vi hadde en lang kjøretur foran oss men hva gjør vel det når vi skulle hente vår Maja. Og møtet med Maja gikk over all forventning. Det første vi tenkte var hun er jo så liten. Og det morsomste er at hun er den største i kullet :)

Det var et veldig flott og minnerikt møte med Maja og hele hennes store familie. Og vi ble tatt så vel imot av Eliza og alle hundene. Vi kunne jo vært der hele dagen men vi hadde jo en lang kjøretur foran oss hjemover også.

Turen hjemover eller til hytta som stoppested gikk utrolig bra. Maja var eksemplarisk og sov for det meste av turen. Ikke noe problem med en så flink hund på kjøretur.

Vel framme på hytta var det mye som skulle utforskes og luktes på :) Og første natta gikk som en lek. Ingen problem i det hele tatt. Hun sov hele natta på ungene sitt rom i et reisebur ;) Nesten ikke til å tro.

Og vi er bare så fornøyd med lille Maja. Vi må få takke Eliza som har vært så flink til å sosialisere henne og ikke minst for at vi fikk henne.

Disse dagene som vi har hatt henne har bare vært helt fantastiske. Maja er bare så tillitsfull og skjønn at vi kan jo nesten spise henne opp alle i familien vår. Hun har tatt alle sammen med storm.

Legger med et lite knippe av bilder som jeg har fått tatt av henne og det kommer nok til å komme en god del framover av henne ;)

Here she is our little Maja. Isn't she adorable? She has taken our hearts already. She is a very happy little girl. And we are so happy for having here. Some pictures from our first days with here ;)På hjemturen i bilden ;) var jo litt våken også sov jo ikke hele turen ;)Her er familien til lille Maja :)
Her leker jeg litt også med leken "mormor" hadde kjøpt til meg :)Endelig framme på hytta. Og denne ballen var skikkelig flott altså måtte bare kjefte litt på den først *lol*Så var vi hjemme i stua. Og denne tauen var jammen god og kvesse tennene på :)Den ballen der likte jeg veldig godt :)Ganske travelt med alt det nye så da er det godt å sove i mors armkrok ;)

12 kommentarer:

Hanne sa...

Ååååå, så nydelig hun er! Gleder meg til å se henne!
God klem Hanne

Kim Piggott sa...

oooooh so adorable!
I am so happy for you!
hugs
kim x

elsi67 sa...

Så godt at turen heim gjekk fint :)) Hu e jo bare sååååå skjønne!! Glede meg te å treffa hu :))

Anonym sa...

åååååå!! så nyyyydelig!! Så skjønn!!
Klem Ida:o)!

debby4000 sa...

Oh she is adorable.
luv
Debby

May-Bente sa...

Ååå for en nudelig liten tass!!!
Skjønn var hun!!!!

Klem:))

Janne sa...

For en skjønnas, skjønner godt at dere falt for den !

Janne

Anita Thorsen sa...

Så skjønne hu e og så liten. Glede meg te å se na :)

lilleba sa...

Gratulerer i vilden sky, med dette lille fine sølvsmykket !!
Gleder meg til å følge med på bloggen framover :)

Takk for kommentarer på min blogg også.

Ha en fin tirsdagskveld !

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Beata Ewa sa...

Nydelig! Kjempesøt!!
Kjekt at hun er endelig hos dere!!

Klem, Beata

Bettan sa...

Så söt hon är! En riktig liten goding :o)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.