onsdag 19. august 2009

Noen konfirmasjonsbilder fra vår datter sin konfirmasjon!!!

I vår stod vår yngste datter konfirmant så da er den epoken over for vår del. Det var en kjempeflott dag og både vi og konfirmanten selv var fornøyd med dagen. Hadde tenkt jeg skulle legge ut bildene for lenge siden men tiden fyker avgårde gitt ;o) Kjekt for familien å kunne gå inn å se her men selvfølgelig er det bare å titte for alle ;o)

Det øverste bildet ble valgt til takkekort ;o) Det er tatt ved Sola ruinkirke som er ei fantastisk flott gammel kirke. Selve konfirmasjonen stod i Sola kirke og selskapet ble holdt ved Sola strandhotel. En helt perfekt måte å ha konfirmasjon på Da er servering og bevertning overlatt til hotellets personal og vi kunne bare nyte dagen sammen med gjestene ;o)Takkekortsbilde!
Selve velsignelsen i kirka. Hun er lengst til venstre på bildet.Malin var hennes lysfadder under sermonien.Utenfor Sola kirke etterpå.Begge to var så flotte i sine nye Rogalandsbunader. Vår datter har Nordaker sin Tjelmeland mens Stine har Nordaker sin Frafjord bunad.Så koselig at disse tre ungdommene fikk stå konfirmant på samme dag. De har kjent hverandre fra de var små og vi gikk i barselgruppe sammen :o)Her inntas favoritt desserten ;o) Sjokoladefondant med hjemmelaga vaniljeis ;o) yummy!!!Mor og far holder talen sammen og latter og tårer satt løst den dagen :o)Konfirmanten meg og Malin :o) alle tre i rogalandsbunader. Konfirmant med Tjelmeland, meg med Frafjord og Malin med Jelsa bunad. Vi har alle 3 forskjellige bunader og det er litt kjekt det også.Det var mange av hotelets gjester som fikk seg noen store øyne da ungdommen spillte volleyball i sine bunader :o) Jeg syntes det ble ganske så morsomt og i det fine været som var denne dagen var det jo perfekt. Ungdommen koste seg også ;o)Malin ble så varm at hun måtte hive av seg både sko og strømper *lol* Jammen godt å ha ei mor som bare syns det står til da ;o)
Må bare vise den flotte tatoveringen til Kine, Hennes søskenbarn og fadder ;o) Helt ny tatovering og jeg syns den var kjempeflott selv om jeg ikke ønsker meg slike selv ;o)Det var noen slitne føtter på slutten av dagen :o)

5 kommentarer:

Tracey sa...

Absolutely beautiful stunning. Thank you for sharing such special photos with us.

angel wishes tracey x

Rica sa...

Hi Iren, what fabulous photographs, and what a wonderful day for you. You haave a very beautiful daughter.
You asked where I got the raffia ribbon. It is a shop in England (Hobbycraft) that doesn't sell on the internet. I bought some before I came to live in Germany - I wanted white but they only had cream, but it can be coloured with Copics or inks. There is about 12 metres on a roll - a lot!!! If you would like some email me your address and I will send you some of mine. I will get more when I visit England.
My email address is
rica369@gmail.com
hugs Heather xx

Sinikka sa...

DU har en underbar dotter och hon var mycket vacker denna dag.
Giller klänningen som hon hade på sig.
Ni verkar har haft mycket skoj.
Kram Sinikka

Anjas-Artefaktotum sa...

Your daughter is a real Beauty!Wonderful memory Photos of this great day.
I wish her a happy future.:-)
Thank your for sharing, and thank You for visiting my blog.
Wish you a happy day,
hugs Anja from germany

May-Bente sa...

Nydelige bilder, Iren. Dere var utrolig flotte i de bunadene.
Gratulerer så mye med vel overstått, forresten.
Tenker det er deilig, når alt gikk så greit på den store dagen:=)
Ja om 4 år er det min sønn som står for tur. Huff å huff.

Klem:))