mandag 5. januar 2009

Vinter er jo ei nydelig tid!



Isen er bare så vakker! Nå har jo ikke jeg akkurat verdens beste kamera da men syns nå jeg fikk fram litt av dette nydelige mesterverket i naturen.



I helga så var vi en tur på hytta vår i Lyngdal. Det er ikke så verst å være der om vinteren heller. Det er jo så masse fin natur å se og ikke minst høre. Det yrer faktisk av liv på denne tida også. Det var en helt spesiell opplevelse denne gangen. Vi har et vann rett ved hytta og dette vannet var islagt nå og det lagte en utrolig lyd, ja riktig lyd. Det var nesten som å være i et eventyr. Gikk ut seint på kvelden og det var stjerneklart på himmelen og så var det denne lyden som kom ifra vannet eller isen oppå vannet det var nesten som det "spillte" det var helt trollsk. Tidligere på dagen hadde vi alle vært ute og rydda rusk og rask fra hagen og fikk brunnet et stort bål av alt som lå. Herlig å starte vårrengjøringa allerede nå tidlig i januar. Alle var med å sanka greiner som lå rundt omkring. Har foreviga eldstejenta og bålet.

3 kommentarer:

Desirée sa...

Så fine bilder, og for ei flott jente du har!
Utrolig hvordan naturen kan være, man blir liksom aldri lei av den.

Her oppe har vi hatt snøgrisevær i dag, har visst roet seg nå heldigvis, men det blåste og kovet godt her på dagen. Brrr

Klem fra Desiree

HegeT sa...

Så koselig å ha en hytte og reise til på vinteren også....
Godt å komme litt ut og få litt luftforandringer...

Kos deg med familien.

Klem
Heget

Solveig sa...

Godt nyttår Iren!
Nå har jeg linka til bloggen din! :-)
Så mye flott du har lagt ut!