torsdag 1. januar 2009

GODT NYTTÅR 2009!!!

Ja jeg ønsker virkelig alle sammen et riktig godt nyttår. Jeg håper at dette året vil by på mange muligheter mange positive opplevelser ikke minst sammen med gode venner.

I år feira vi nyttår på Nærbø for første gang i mitt liv. Vi feira sammen med min søster og hennes familie som flytta dit sensommeren i 2008. Vi fikk servert god kalkun med allslags nydelig tilbehør og i tillegg pinnekjøtt for de som ville ha det, nam nam. Utover kvelden koste ungene/ungdommene seg med Wii og så hadde hele gjengen noen omganger med bingo tjihi... Jeg var så heldig å vinne den ene gangen og fikk til og med premie Ole Brum bodylotion tjihi passet meg jo helt perfekt ;o) Oppskytingen var vi å beskuet på toppen av Nærbø med kirka. Mange folk og ikke minst masse flott fyrverkeri.Min tantunge Gøran med festbordet i bakgrunnen ;o)Gøran, Kenneth (kjæresten til Iselin) Iselin og Malin i full gang med å innta kalkun nam nam.....Tiril og Eirin i full aktivitet med Wii spill. Da går tiden så utrolig fort gitt ;o)Malin , Eirin og Tiril ute for å prøve litt stjerneskudd og litt annet knall ;o) De røykla hele nabogata tjihi....Eirin prøver sine stjerneskudd :o)

4 kommentarer:

Lena Katrine sa...

Hei på deg!

Tusen takk for hyggelig besøk i bloggen min - alltid like kjekt med nye fjes, så jeg legger deg til i blogglista mi jeg!
Riktig godt nyttår!

Klem fra Lena Katrine

Linn sa...

Heisan Iren!

Gratulerer med ny blogg.
Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år. Håper vi treffes igjen på vårmessa.

Klem Linn

Connie sa...

Gratulerer med ny blogg, Iren. Ser jo riktig så lekkert ut dette, og flott bilder du har lagt ut :-)

Legger deg til blogglista mi jeg, så får jeg fulgt med litt her!

Godt nytt år!

Klem Connie

Ruth sa...

Gratulerer med ny blogg! Du er jo kjempeflink og blogge....opplæringen med Elsi gjorde jammen meg susen ;)

Kjempeflotte kort du hadde i Ett Trykk! (sett dem før *fnis*)

Godt nyttår vennen!