tirsdag 6. september 2011

Berg og dalbane! Rollercoaster om du vil ......

Ja tittelen virker kanskje noe merkelig men det er slik at livet er virkelig som en berg og dalbane. Og så er det like skjørt som sommerfuglen.

Akkurat nå føler jeg at jeg er litt nede i dalbanen. Men for noen uker siden var jeg ikke der. Da vandret jeg i hagen og nøt livet og alle disse vakre sommerfuglen som spiste nektar av sommerfuglbusken min. Men det er en ting som er sikkert at når en kommer opp igjen fra denne bunnen så blir en sterkere. Det vet jeg for jeg har vært der mange ganger før. Og det kommer nok til å komme flere slike bunner for sånn er livet. Og jeg nekter å tro at noen ikke har vært der. Det er ikke menneskelig å ikke være der noen ganger. Følte bare jeg ville dele disse ord med dere for det hjelper litt å skrive litt. Kanskje var det forfatter jeg skulle vært, ikke vet jeg men kanskje i mitt neste liv ;)


3 kommentarer:

Desiree sa...

Ja dessverre så er livet sånn... Jeg hadde en dårlig dag på søndag, litt bedre nå men tror det bare er stille før stormen... Man får bare håpe og tro at man kommer styrket ut av det, og er en erfaring rikere. Denne gangen gjalt det barnet, men man er jo så sårbare som mammaer også.. Skrev et innlegg om det den dagen.

Sender deg mange mange klemmer, og skulle ønske vi var nærmere!

Klem fra Desiree

Hege sa...

Ta vare på hver en dag, Iren! Til og med de som ikke er så fine eller lyse! Alle har vi vel vært litt nede iblant, men vi kommer også styrket ut av det meste! Fortsett å skriv- det gjør bare godt det!!! Ønsker deg mange gode dager!

Klem Hege

PS: NYDELIGE farger på garnet du har i innlegget over her!

Lillemor sa...

Så pent skrevet, ja slik er livet, og hadde det ikke vært for nedturene hadde vi vel heller ikke satt så stor pris på oppturene ;) Nydelige garnfarger! Ha en god helg!