lørdag 25. juni 2011

Chilli i staudebedet!

Ja idag er ihvertfall sola og titter fram her hos oss ;) Men sommer er vel å ta litt sterkt i å kalle det enda ;) Jeg har begynnt å rydde litt her og der sånn innimellom og det er jammen masse vi samler på både boss og annet rart *lol* får se om jeg ikke greier å kaste noe også ;)

Vil bare dele enda mer Chilli bilder med dere ;) De er tatt i slutten på mai så det er jo en stund siden da. Men de gir ihvertfall en form for sommerfølelse med blomstene ;) Bildene er tatt rett utenfor i staude bedet mitt ;)

Ha en fin lørdag :o)

This is some pictures with Chilli taken in may outside my house ;) Thanks for stopping by and have a nice saturday :o)
4 kommentarer:

Beth sa...

Såå skjønne bilder dette var?

Anonym sa...

Noe så søtt, midt i blomsterbedet ♥♥♥♥
Så stilig navn da, likte Chilli :)
De hvite blomtene var flotte, jeg prøver å få til en hage her, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne;/
Her hadde vi en vellykket middag ute i paviljongen igår kveld, vi hadde invitert 2 par og jeg serverte biff, bruscetta m/cherrytomater, basilikum og mozarella, min egenkomponerte fløtesaus og råstekt potet. Og alle spiste så godt og synes det var kanongodt. Så denne kokken er temmelig stolt idag ;)
Ønsker deg en fin lørdagskveld:)
Og takk for så kjempefine ord :)
Klem Lill

lilleba sa...

Dette er bare sååå herlig å se !
Klem fra Lilleba

Desiree sa...

Åj disse bildene var knallfine av lille søte Chilli! Helt spesielle ble de! Hun er jo bare til å spise opp, hun også :) De deilige dyrene våre!

Ikke vært helt perfekt vær i dag, men ok nok. Det varierer enda mye som vanlig, men håper at juli kan bli deilig. Sitter her med farve i håret, må få bort litt sølv som begynner å titte frem grøss ;)) Håper du har det bra!

Klem klem!