søndag 14. november 2010

Litt stemningsbilder fra København :o)

Ja tenk idag er det allerede 1 uke siden vi kom hjem ifra København :o Ganske fort tiden går ja. Tenkte jeg ville dele litt bilder med dere som jeg tok på turen ;) Deler dem opp i litt puljer ;) Det første er fra rådhusplassen med Tivoli i bakgrunnen. Så er det ifra Strøget hvor en ser disse stilige gull og kobber farga personene som stod og mimet på gata ;) Kjekt med litt liv og røre ;) Og så var vi igjen tilbake til rådhusplassen med disse flotte indianer kledde pan spillerne. De spiller jo bare helt fantastisk og de laget slik en flott stemning så vi ble stående en liten stund for å nyte musikken. Ja og til slutt har jeg tatt noen bilder på bryggen utenfor hotellet vi lå på ;) Vi lå på Marriot hotel og det var så bra ;) De andre bildene er tatt ifra hotellet og viser den flotte utsikten utover københavn. Glemte jo å ta bilder mot byen da men en kan jo ikke huske på alt heller ;)

Ha en flott kveld :o)

This is from our little journey last weekend in Copenhagen. This is a fab town to be in. I love Copenhagen <3

So full of life and things to do for everybody. But we had some relaxing time this time. And the food is just fab in Copenhagen You must try it one time ;)

The pictures is from Strøget and You can see Tivoli behind in the first picture. Also I took some picture of the indians playing lovely pan pipe music. And the last pictures is from our Marriot hotel and with the lovely view from it ;)

There will be some other Copenhagen pictures later ;)

Have a nice evening :)

2 kommentarer:

anne marie sa...

Kjempefine bilder:) Det var slike panfløytespillende indianere i Stavanger en gang jeg var der. Og det var nydelig musikk,ja:) Angrer en smule på at jeg ikke kjøpte cd...

lilleba sa...

Så fine bilder !
Sier litt om hvor trivelig de har vært.
Slike turer sitter lenge i kroppen.

Ha en flott mandag !
Klem fra Lilleba