tirsdag 3. august 2010

Til minne om Timmi!

Idag fikk vi den triste beskjeden om at Timmi hadde gått bort bare 4 år gammel :( For noen uker siden ble det oppdaget at han hadde vann i lungene og voksende hjerte. Så tragisk at det drives avl på disse hundene slik at denne arten har utviklet slike svakheter: Sier bare grrrrr jeg til slike oppdrettere.

Så her er to bilder av Timmi. Det siste av han og Maja ble tatt nå i sommerferien. Han var da ganske syk og orket stort sett ingen ting. Han gråt når Maja sprang for han orket ikke følge henne stakkar.

R.I.P Timmi


5 kommentarer:

Heidi sa...

Så trist da...
Huff ja, noen oppdrettere burde absolutt ikke ha anledning til å drive med oppdrett. Og så altfor mange raser bærer preg av det. Desverre.
Misunner deg for at du fikk se kongeørnene jeg Iren. Må ha vært utrolig flott.
Ha en fin kveld!
Klem:)

lilleba sa...

Dette er en svakhet ved denne rasen generelt, har jeg forstått. Har også fått forståelsen av at det ligger mer og mindre i alle linjene innenfor denne rasen.....

Trist !

Dette var en av grunnene til at naboen min ikke orket å ta igjen denne rasen da hunden døde, .. ja, av nettop det samme.

Ikke spøk med ørnene så nære....... men flotte er de !

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Beth sa...

Så trist at han ble syk i så ung alder, men desverre er det mange svakheter når det gjelder helsen til denne rasen.
Så nydelig som han var...

Klem Beth...

Heges lille hobbyverden sa...

Det er så utfattelig trist når våre firbeinte venner blir syke og dør! Timmy var en nydelig hund, og sitter nok nå i hundehimmelen og ser ned på alle menneskene som var så glad i ham (eller noe sånt...)

Gode minner er gull verdt!

Klem Hege

Anja's KortKreasjoner sa...

så trist, gjør alltid vondt å miste dyr...har selv hunder i hus, så vet hvordan det er! Sender deg god klem, ta vare på de flotte minnene!

Klem Anja