søndag 8. august 2010

Fra puppe til vakker sommerfugl!

Må bare vise dere denne flotte Neslesommerfuglen ( Nymphalis urticae) som vi fikk se ifra den lå i puppen til den ble en vakker sommerfugl. Er det ikke flott vel? Er så kjekt å få se dem så vakre når de kommer ut av puppen og bare står og tørker seg klare til å fly ut i livet.

Ellers så har jeg hatt 5 fantastisk flotte dager på hytta. Hadde med ei venninne noen dager og vi har kosa oss masse for det kan vi ;) Fikk til og med laga noen kort som vil komme etter hvert når jeg får litt tid ;) og så kom min mann ned i helga. Så vi har hatt noen flotte sensommerdager som jeg vil leve lenge på :) Idag har vi hatt den beste dagen temperaturmessig på 25 grader i skyggen og bare helt nyyyyydelig. Men vi kan ikke klage for tempen har ligget på et par og tyve grader. Utenom da det regnet litt ;) Idag igjen fikk vi se ørnen og i tillegg så vi en hauk som var på flykt ifra småfuglene *lol* 16 Canada gjesser så vi også. Utrolig syn. Fikk tatt noen bilder så det kommer vel også etter hvert.

Ønsker dere en flott søndagskveld og takker for alle koselige innlegg i bloggen mens jeg har vært borte :) Klem :)


4 kommentarer:

Beth sa...

I mange år var det nesten ikke å se en sommerfugl.
Er så glad for bestanden igjen har tatt seg opp. De er vakre og et syn for øyet en fin sommerdag...

Ruths datter sa...

jeg så en make her en dag. Ble så glad. Fine bilder hos deg.
Klem

Kort og Søm sa...

Nydelig sommerfugl! :O)

Ruth sa...

Som alltid like kjekt når du deler sommer/dyre-bildene med oss<3<3<3

Tusen takk for knallkjekke dager på hytta, var virkelig godt å koble helt ut fra omverdenen og le og skravle og lage kort. Skikkelig oppladning til malingen som ventet hjemme :) Tusen takk Iren :))

Snakkes snart :))