lørdag 29. mai 2010

Pinsehelga 2010! med litt bilder ;)

I pinsen kom sommeren :) Håper jo ikke at det blir med dette. Denne gangen dro vi på hytta med Tiril og to av hennes venninner Sunniva og Kristin + Channel ;) Ungdommen okkuperte campingvogna i hagen og storkoste seg der;) Vi hadde noen fantastiske dager med temp på 28 grader på lørdagen og 22 grader på søndag. Hjemreisedagen ble litt kaldere men det var 18 grader da også ;) Kjempeherlig å få kjenne sommeren på kroppen. Fikk jo steikt fiskepuddingen litt jeg også *lol*

Turen ned gikk ganske sakte. Tror hele rogaland skulle ned til sørlandet denne langhelga ;) Tok 3,5 timer mot goe 2 timer til vanlig. Hjalp på med en ispause på veien ;)

Mannen fikk til og med jobbet litt ute i "bingen" det nye soverommet vårt ;) Så vi satser på at det er ferdig til ferien. Skal bli greit med 3 soverom hvor det ene skal bli kombi oppholdsrom for ungdommen ;)

Ble jammen ikke gjort så mye fornuftig fra min side utenom å verte opp jenter og mann ;) Grilling hver kveld. Kjempe topp med Craigs grillmat ;)

Legger med litt bilder fra turen ;)
Tiril, Sunniva og Kristin er på vei ut på en liten picnic ;)Årets første bad. Herlig med avkjøling i varmen :)Bilder av solnedgangen den første kvelden ;)Sunniva, Kristin, Tiril, Channel og Maja :)Badmington var også kjekt å spille i varmen ;)Måtte bare ta bilde fra blomsterbedet mitt :)To gode venner :) Channel og Maja!Ganske sliten etter laaange dager ute :)

3 kommentarer:

lilleba sa...

Oi, da ! Her har det vært noen innlegg siden sist :)
Artig å lese de siste, og pinsehelga gav jo en forsmak på den etterlengtende sommeren ( som vi har så altfor lite av )Ha en fin helg !
Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Riet sa...

Ohhhh wowwww Iren,So beautiful photos.

Hugs Riet.xx

Beth sa...

Så fine bilder fra Pinsehelga...
Koselig det siste bilde der Maja riktig storkoser seg på fanget.

Ble så glad da jeg leste at det ikke bare er jeg som ikke har så mye overskudd til blomster i sommer...
Men litt skal vi vel alltids få til?

Klem Beth...