søndag 3. januar 2010

GODT NYTTÅR 2010!!!

Ja tenk nå har vi rundet et nytt 10 år. Jammen fort som tiden fyker avgårde med oss. Når vi tenker tilbake så virker det som åra går så fort. Husker så godt da vi rundet 2000. Da var det jo spådd at så mye kom til å skje både den ene og den andre plassen men jammen meg så gikk det bra det også ;) Så får vi håpe at dette året bringer mye lykke :)

Tenk et nytt år med nye muligheter det er jammen herlig det!!!

I helga har vi vært på hytta og kost oss. Det var jammen herlig så året begynnte godt for min del ihvertfall ;) Bilder fra det flotte snøværet på sørlandet kommer siden for nå hadde jeg tenkt å legge ut litt bilder av Maja fra jul og romjul ;)

Jul og romjul har vært ganske travelt for ei lita puddeljente på snart 5 måneder ;)Så hun har vært så trett av alle nye opplevelsene ;)Er det rart jeg sovnet på sofaen på mor si julepute så travelt som jeg har hatt det i jula *lol*Jeg er jo ikke så verst når jeg sover heller :)Og denne høna som jeg fikk i julepresang av Timmi var jammen travel gitt *lol*Må jo springe og hente den hele tida ;)Alt jeg må gjøre for en liten godbit da :)Men stå på to passer jo ei lita sirkusprinsesse som meg *lol*Og all den fuglematen som Malin legger ut til fuglene da :ODen må jeg jo også ut å fange :)Men jeg skjønner jo at fulgene må få mat i denne kulden. Se så flotte og gla de er ;)Og en nydelig gulspurv igjen. Tror hu der matmora mi ikke er helt klok som tar bilde av alle de fuglene når hun kan ta bilder av meg *lol*

3 kommentarer:

Sivic sa...

Ønsker deg et kreativt og godt nytt år!!
Nydelige bilder av Maja og fuglene !!

Nina I. sa...

Så mange skjønne bilder av lille prinsesså!!!!! Hilsa te na fra Tante Pose;-)

Klem

Riet sa...

Ohhh wowww Iren,what a beautiful photos.

I wish you a very happy new year!
Hugs Riet.xx