mandag 28. desember 2009

Noen bilder fra julaften!

Julaften i år var så hvit og flott. Om dagen var vi en tur på Hellestø stranden og luftet Maja. Herlig og forfriskende med sjøluft. Der var til og med en surfer ute i sjøen. Måtte jo ta bilde av ham også ;) Ellers var det nokså lite liv på stranda denne formiddagen. Bare noen få som var ute og luftet hundene ;)

Om kvelden var vi hos min svigerinne og hennes familie. Det var en fin kveld med masse go mat og mange flotte presanger både til liten og stor :)
Maja i firsprang på stranda :)En surfer som lå og ventet på bølgeneSurferen skimtes i bølgeneMaja i firsprang på stranda
Ganske rart med snøen som ligger helt nede på stranda, ikke så ofte vi får oppleve det på vestlandet :)Timmi og Maja. De hadde det nokså travelt hele kvelden med alt som skjedde ;) Jammen ikke mye tid for en liten hvil gitt......Jeg og far fikk hver våre rød neser og de måtte jo selvfølgelig prøves *lol*En nokså trett og sliten Maja. Jammen travelt med jul for en liten valp ;)Mine tre jenter :)

4 kommentarer:

Beth sa...

Ja, tenk så koselig det blir hvis Maja får en lillesøster?
De har utrolig godt av selskap...:-)

jannes hobbykrok sa...

Herlige julebilder!Har skrollet meg gjennom noen sider av bloggen,og må bare ta av meg hatten!Jammen er du kreativ!
janne

Åshild sa...

God jul, schnuppelure :) Koselig å se noen julebilder fra heimen. Og - JISSESS! - så mye flott du har laget den siste tiden! Super inspirasjon nå når jeg skal innvie hobbyrommet mitt!

God klem!

Kort og Søm sa...

Så fine bilder fra stranden! Men ..brrr..litt kaldt å være i vannet kanskje... :o)
Håpert du har en fin romjul,
klem Fredrikke :o)