fredag 25. desember 2009

Julestemning med bilder!

Tok endel bilder av den fine snøen som kom her og godt er det for igår begynnte det å regne så vidt her og noe av snøen er blitt litt borte. Litt trist.

Vi har noen store trær utenfor stuevinduet og der har Malin hengt opp hus som fuglene får mat i. Og det har vært stor aktivitet der den siste uka. Er så kjekt å bare å sitte å se på dem. Så er det så mange flotte fugler også. Har tatt bilde av de mest vanlige så som spurv og kjøttmeis. Fikk også av blåmeisen og så en nydelig gulspurv. Den var rett og slett vakker. Så nesten ut som en undulat i fargene men bildet ble ikke så veldig bra men pytt pytt.

Så har jeg tatt noen bilder av litt julepynting her i heimen. Bamsene er så koselige syns nå jeg ;) Og den nissefamilien er så søt og den kjøpte jeg for mange år siden på PWC messa og den er hjemmelaga. Måtte og vise dere nissen min som jeg alltid må ha med som pynt på juletreet der den har sin faste plass ;) Har litt tradisjon med juletrepyntinga jeg og enkelte ting må bare henge der det alltid har gjort.

Idag har vi bare en slaraffen dag som vi kaller det hjemme hos oss ;) Herlig å bare slappe av og ikke gjøre noen ting bortsett fra å spise litt da ;)

Ha en fin 1. juledag alle sammen :)3 kommentarer:

Beth sa...

Nydelige vinterbilder!
Koselig julepynt! :-)

lilleba sa...

En blir jo bare glad over å se slikt som dette !

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

T's Creations sa...

Koselige bilder! :) Så heldig du er som får besøk av småfugler! :)