mandag 21. september 2009

På hytta, med noen bilder av min shopping!

Fra lørdag til søndag var vi en liten tur på hytta. Eldstejenta skulle ha jenteselskap så da måtte vi "stikke av" en liten tur ;) Vi fant ut det var en god anledning til å komme en tur på hytta da.

På vei ned svingte vi innom en kjempeflott butikk "Den franske landstil" og der shoppet vi bitte litt ;) Været var jo helt fantastisk på lørdag med 20 grader i skyggen og vi fikk nesten sommerfølelse igjen :) Jeg fikk til og med luket ugress rundt hytta.

Så måtte vi jo høste litt fra trærne våre. Jeg plukket sikkert 10 kg med pærer og noe mindre epler. Sparte noe så jeg kan plukke mer ved neste tur dit ned. Så nå skal jeg lage eplekaker i lange baner framover :) Passer jo så fint for i mårra fyller yngstejenta 15 år.

For å se større bilder bare klikk på bildet ;)Denne puta med den skjønne jenta bare måtte jeg ha :) Syns den var så flott.
Dette speilet kjøpte jeg tidligere i sommer og det falt jeg pladask for så det måtte jeg også bare ha :)Likte godt dette bildet, fargene og rammen var så flott så da måtte jeg bare ha det også ;)Med selvdyrka gulerøtter :) Ikke de største vi har sett akkurat men marsvina likte dem kjempegodt ;)Gleder meg til å lage mange eplekaker av disse og smakte godt gjorde de også!Blir litt spennende å se om jeg greier å finne på noe lurt å bruke pærene til ;) Smakte godt gjorde de ihvertfall så de kan spises slik de er ;)

5 kommentarer:

Solveig sa...

Så flott pute!!
Eplekake nam,nam........ :-)
Et tips fra meg :-)
Nå kan du hermetisere pærene!

Ha ei flott uke!

May-Bente sa...

Puta var helt nydelig!!!
Kos deg med all fruken:=)
Hermetisert pære med pisket fløte til...mmm
Klem:))

Eva Helen sa...

Så koslig du har det på hytta.Den puta var kjempe nyyyyydelig og bildet og speilet også.Har samme speilet selv og er kjempe fornøyd med det.Og så masse sunne ting i haven.Nam.

Kjellaug sa...

Flott speil,slikt ett har jeg også.
Lekkre puter....med mye flott tilbehør rundt omkring i huset. Du har en smakfull stil Iren.

lilleba sa...

Så deilig med all frukten !
Hermetisering er tingen, men det er vel en kunst som kanskje er glemt.
Glass får du kjøpt i jernia butikken.
Hermetisert frukt er deilig å ta fram, med krem eller eggedosis :)
Håper at det går bra med den lille hunden, og at alt ender bra til sist !!
Klem fra Lilleba på Rusk og Rask