fredag 1. mai 2009

Det er vår! og 1. mai idag!

Jeg og min mann har vært på overnattingstur til hytta fra igår til idag og vi har hatt det så herligt. Helt fantastisk flott vær med høy temperatur på 20 grader og blå og skyfri himmel. Kan vi få det bedre. Igår satt vi ute på terrassen helt til halv 10 og idag har vi sittet ute og bare nytt været. Måtte bare ta litt bilder jeg for der er jo så mye flott å både se og høre. Fulgelivet er bare helt utrolig. Da vi kom igår ble vi møtt av en skjønn fugl. Jeg forsto at den hadde noe på gang for den prøvde å lokke oss vekk ifra inngangen på hytta. Vi har et epletre rett utfor inngangspartiet og der satt den og gjorde seg til. Idag lurte jeg på den og fant ut at den har reir i en av fuglekassene som vi har på garasjeveggen. Fuglen er en svarthvit fluesnapper og den er bare så skjønn og så synger den flott også.

Måtte ta litt bilder av plomme og morelltrærne vi har også. De står nesten i full blomst alle trærne og de er bare så vakre. Tok også et bilde av blåbærtua vi har i bakken.

Tjihi så bare måtte jeg legge ut bilde av meg selv uten krøller. Dattera mi brukte slette tang på håret mitt og jeg syns nesten jeg ble en helt annen person uten krøller.

4 kommentarer:

Lena Katrine sa...

Å, jeg blir såååå misunnelig når jeg ser slike vakre bilder, hvor det er grønt og det blomstrer...

Selv om været er godt, har vi fortsatt is på sjøen, og det er bare så vidt en og annen hestehov å se...

Ha en flott helg!

PS! Kult å se deg med rett hår :o)

elsi67 sa...

Så skjønne bilder!!! Jeg simpelthen elsker våren!! Det er absolutt den beste årstiden :)

Stilig hårfrisyre du har fått deg ;)

Klem, elsi

Aud sa...

Nydelige bilder!

Og du var fin også uten krøller!

Klem,
Aud

Desiree sa...

Så flotte bilder du har tatt! Det morsomme er jo at akkurat den fuglen er i våre fuglekasser også inne på hytta!

Så fin du ble med slett hår! Jeg var hos frisøren på mandag og da slettet han også mitt :) Ikke det at jeg har sånne krøller som du da, men mitt bruser seg opp og det merkes virkelig når det slettes. Blir stor forskjell, så jeg har lagt av tang nå som skal hentes til uka ;) Man ser jo nesten yngre ut etterpå, du også :)

Ha en riktig god helg, Iren! Håper du har det bra der nede. Her oppe strekker ikke tiden til alt, er litt som skjer her på hjemmebane også så, men det kan vi prate om en annen gang.

Klem fra Desiree