onsdag 21. november 2012

En liten gavepose fra meg :)

Ja ja ikke mye liv her inne gitt fra meg. Så da drister jeg meg til å legge ut en gavepose jeg ga til noen jeg kjenner ifjor ;) Posen er pyntet av meg mens lyset er det min søster som har pynta og laga ;) hun selger slike flotte lys på ei julemesse og jeg fikk kjøpe et jeg også. Og i år har hun også laget mange lys og div andre ting til jul men også til andre anledninger ;) Tror kanskje jeg må sikre meg noen i år også ;)

Husker ikke hvor alle ting kommer fra som er brukt på posen men teksten er ifra Kort og Godt, perler og bånd også fra Kort og Godt, juletredies magnolia, papir ifra Pion.Ellers nærmer det seg jo advent med storskritt ;) og igår fikk jeg endelig produsert et kort + bordkort til Camelia så det får komme siden ;) Ikke rare kreativiteten fra min side men håper at ting på denne fronten også snur snart ;)


Takk til alle dere som fortsatt titter innom meg <3>

Så vil jeg også ønske dere en fortsatt fin uke og håper at været bedrer seg også litt for noen og enhver ;)


Thanks alot for still stopping by at my blogg. There been very quiet for a while and that's because I have not had creativity in me :( So this time I post a gift bag to some friends I've made last year. And the candle have my sister decorated for me.


Have a nice week :)5 kommentarer:

Arnhilds Kreative hender sa...

Nydelig :) Klem Arnhild

Riet sa...

What a beautiful bag.

Hugs Riet.xx

lilleba sa...

En vakker julepose, som kan brukes flere ganger :) Kreative du !

Klem fra Lilleba

Lisbet sa...

JUleposen var kjempelekker gjør jo ikke noe å vise frem ting lenge etter de er ferdige.
Er jo uansett nydelig og veldig aktuell i disse tider.

Anita Hagen sa...

Fy søren for et koselig tidsfordriv å bla seg igjennom dine kreative prosjekter. fyttifela så flink du er Iren. Krysser fingrene for at du også får muligheten til å være mer aktiv i 2013. Det vil være en synd og skam for denne hobbyen om du brenner inne med herlige idéer.

Ha en flott helg.

God klem fra Antia:)