lørdag 18. februar 2012

Himmelsk #72

Det er snart 1 år siden nå at vi var en tur på Svalbard og besøkte Solbjørg og Per :o) utrolig så fort tiden går. Men minnene fra turen varer evig :o))) Det er en av våre flotteste turer. Og tenk at det er i Norge ;) Ja en trenger ikke reise alltid så langt vekk for å få oppleve noe helt utenom det vanlige. Svalbard må jeg bare anbefale på det sterkeste til alle som har lyst til å oppleve noe spesielt.

Bildene under viser da vi lettet med flyet fra Svalbard. Været var ikke det beste denne dagen men da vi steg opp tittet faktisk sola fram på himmelen :o))) Og en kan vel si at det nesten var en himmelsk opplevelse bokstavlig talt ;-)

Fikk så lyst til å delta med noen bilder jeg også. For de som vil se flere flotte bilder er det bare å gå inn på Petunia :o)

HIMMELSK #72 i bloggen hos Petunia
Er ikke så mye å finne på når en ikke er helt i hundre og hva er da kjekkere enn å sitte å se på bilder og flotte blogger ;)

Ønsker dere ei fortsatt flott helg *klem*

6 kommentarer:

Ingvill sa...

Hei! Kjempeflotte himmelske bilder:O) Det var sikkert en kjempe opplevelse å reise til Svalbard. Men det er vel egentlig ganske langt det også:O) Og sikkert dyrt. Ha en koselig helg og god bedring. klem

The Rosegarden in Malevik sa...

hehe....ja den va himmelsk :)
å missa nu inte......

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

redan 70fina bloggar med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

Desiree sa...

Stilige bilder! Og du frister med Svalbard igjen ;) Jaja fikk no iallefall tatt en liten svippprøvetur med nyscooteren i går, herlig :) Dere får komme opp hit en tur og kjøre litt scooter også :)

Ha en fin søndag og fastelavens!

Klem fra Desirée

Landbohaven sa...

Jeg kom bare lige forbi.
Gode billeder.
Tak for kigget.
Ha` en god søndag.

Madame sa...

Det må have været en kæmpe oplevelse at besøge Svalbard! Flotte billeder du viser her.
Klem og god mandag til dig!

Tina´s PicStory sa...

wonderful pics!
welcome to tina´s picstory :) i have to follow back! you know why? because you are my no. 340 and now i am your no. 340. isn´t it funny? ☺☻☺