fredag 20. mai 2011

God helg til dere og litt bever bilder ;)

Så var det helg igjen og denne helga blir det hjemme helg ;) Må prøve å få gjort noen ting her hjemme også ;) Skulle så gjerne vært på hytta og bare nytt stillheten men men en annen gang ;)

Før påske var vi en tur på hytta og da var vi så heldige å få se det ene beverparet som holder til rundt hytta. Det var ganske fasinerende å sitte å iakta dem. De spiste på pinner og dukket ned i vannet når det kom biler forbi. Virka ikke som de enset oss i det hele tatt når vi satt og så på dem. Så var de overraskende store syns jeg. Og de har vært flittige i vinter med å tygge ned trær på nabotomta ikke det at det gjør meg så mye da *lol* bare herlig å slippe alle trærne ;)Ikke koster det noe å ha dem i arbeid heller ;)


Ønsker dere en fin helg :o)

This is some pictures taken earlier at our cabin. We have a beaver couple in the water at our cabin and for the first time we could sit and watch them a long time eating wood. It was so amazing to do. And they have been clever this winter eating and cutting threes beside our place ;)

Have a nice weekend :o)

Her viser munningen hvor beverne gikk ned i vannet etter å ha kuttet ned trærne det var jo tross alt både snø og is ute ;)Her viser litt av lia hvor hogsten har funnet sted ;)

5 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Så morro å være så tett på bevere!
Kjekt med litt hogging av trær...*ler*..
God lørdag :O)

Beth sa...

Ååå, såå spennende å se de på så nært hold? Ikke mange som opplever dette...

lilleba sa...

Så flotte bilder !
Har aldri sett bever in natura, så dette er spesielt.
Ikke dumt med noen som rydder opp i naturen :)

Ha en fin helg !

Klem fra Lilleba

papirdilla sa...

Hei!
Nå er det utrolig lenge siden jeg har kommentert her, Iren. Men, jeg er innom her og ser titt og ofte, da:) Så morsomt med disse beverbildene. En fasinerende krabat. Og du er så flink til å fange øyeblikk i naturen:)
Ha en fin kveld!
Klem,
Hanne

Desiree sa...

Hei hei!

Så koselig at dere fikk se beverne da! Moro å få se arbeidet deres :) Vi har vel ikke akkurat bevere rundt oss her, så det er fasinerende å få se bilder av de :)

Stor klem fra Desiree