lørdag 9. april 2011

Ved Fredheim hytta og Tempelfjellet på Svalbard!

For en flott dag og for en kjekk start på dagen å finne ut at jeg var trukket ut som en av top 3 hos Fairy fun fridays og en av de heldige hos cream of the crop forrige uke ;) Så gøy at jeg skulle være så heldig :-))) Lucky me!!!

Så kommer enda flere Svalbardbilder. Dette er ved Fredheim hytta og Tempelfjellet ;) Også de fleste bildene her er lånt av min gode venninne Solbjørg ;) Fredheim hytta er ei gammel fangst hytte og sommeren 2009 så bodde Kronprins Håkon og Mette Marit her sammen med barna sine og Marit. Det var ei ganske så primitiv hytte så det står respekt av dem at de har greid å feriere her i 3 uker. Men jeg tenker de fikk masse fred og ro pluss i tillegg mye vakker storslått natur og sikkert mange opplevelser som de vil ha med seg for resten av livet.

Da vi ankom hytta så var det bare - 20 grader inne i hytta :o Så vi prøvde å spise litt rett i koppen ;) Men en må spise raskt i denne kulden for alt blir fort kaldt *lol* Ute lå tempen på en plass mellom - 30 til -35 grader ;) så i farten på scooterne vet jeg ikke riktig hvor mange effektive kuldegrader det var. Men farten vår lå på mellom 60 - 90 km/t ;) Min mann syns jeg så ut som en super Mario når jeg føk innover slettene *lol* Og det var så GØY :-))))

Tempelfjellet lå der majestisk det var bare så vakkert på denne flotte dagen. I det store og det hele så var hele denne turen og dagen et minne for livet og vi kommer nok ikke til å få oppleve liknende noen gang igjen. Det er så storslått og vakkert!

This is from our scooter trip to Fredheim and the Tempelfjell on Svalbard. It was just amazing. The lanscape was so wonderful it felt almost like a fairytale. The temperature was about minus 30- 35 this day and very cold but it did not matter anything for us in our warm clothes and shooes ;) Inside the little cabin there was minus 20 this day ;) But it was good to eat some hot food ;)

Ha ei fortsatt flott helg :o)

Enjoy :o)

This is me *lol* baby there is cold outside ;)Hytta Fredheim. The cabin called FredheimInni hytta som holdt en temp på minus 20 grader. Meg og Per Helge. Inside the cabin with minus 20. This is me and Per Helge
Terje spiser rett i koppen ;) My husband also eat some hot food ;)Jeg prøver også å få i meg litt rett i koppen og som dere ser så var det kaldt nesen min var ganske rød *lol* This is me again trying to eat something hot. My nose was a bit red *lol* Baby it's cold inside too ;)Kjøkkenet på Fredheim. The kitchen inside FredheimJeg og min mann Terje foran Tempelfjellet. Me and my husband infront of the Tempelfjell.Terje og Per Helge foran det storslåtte Tempelfjellet.Noen bilder av den storslåtte naturen og de store hvite viddene :o) Some pictures from our trip back. So amazing landscapes!!!

5 kommentarer:

lilleba sa...

O, HOI ! Flotte bilder. Det så kaldt ut, ja :)
Glad vi har bedre temperaturer nå om dagen !

Klem fra Lilleba

Desiree sa...

Utrolig mange flotte bilder fra turen deres! Ser ut som at dere hadde det helt topp! Håper jeg en dag kommer meg dit :) Må være en opplevelse for livet! Heldige Solbjørg som får bo der!

Her oppe tiner det faktisk :) Kjenner at våren er på anmars, men vet jo av erfaring at vi enda kan få en snestorm eller to. Kjekt med sne over påsken iallefall.

Stor klem fra meg her oppe :)

Anonym sa...

sell WmYJlfVn [URL=]burberry jacket[/URL] suprisely QrGBktRR [URL= ] [/URL]

Anonym sa...

for PCGGlBdm [URL=]replica purses[/URL] and get big save EDOvxzXR [URL= ] [/URL]

Anonym sa...

click YTAeAZWo [URL=http://www.replica--designerhandbags.weebly.com/]replica bags[/URL] to take huge discount AnOesXlo [URL=http://www.replica--designerhandbags.weebly.com/ ] http://www.replica--designerhandbags.weebly.com/ [/URL]