mandag 17. januar 2011

Ha ei flott uke!

Ja da var helga også over for denne gang ;) Hadde en herlig tur på hytta i helga. Selv om været ned var skikkelig dårlig med snøstorm og dårlig sikt og glatte veier opp til hytta så gjorde det ingen ting om vi kom ned litt senere ned enn vanlig for roen fikk vi med en gang vi fikk fyrt i peisen :o) Herlig også med ring hytta varm ;) Er jammen godt det er noen som har funnet opp den smarte tingen ;)

Og hjemover var det skikkelig dårlig vær med masse vann på veiene. Mange veier var stengt i deler av rogaland på søndag.

På hytta ble det bare slaraffen liv og litt kreative sysler ;) koste meg en hel haug :o) Synd jeg ikke kan vise dere noe enda ;)

Bildene under er ifra tidlig vinter også ved hytta. Er så flott med slike frostrøykbilder at jeg bare må dele enda mer med dere ;) Og noen vil nok si at bildene er jo så like hverandre men ikke for meg *lol* ser så mange små detaljer jeg ;)


5 kommentarer:

oheidia sa...

ÅH så nydelige bilder!!!!
Skulle ønske vi så slik natur nå for ute er alt dekket av det kalde hvite! Men, snart snur det.....

lilleba sa...

Fargene er ubeskrivelig vakre.. et maleri !!
Klem fra Lilleba

Inger sa...

Wowwww så utrolig flotte bilder!!!!
Sendte en mail til deg i går kveld, håper du har fått den :)

klem, Inger :)

salige lavendel sa...

Veldig veldig stilig å få fanget inn bilder med frostrøyk. Skjønner at du er fornøyd med disse bildene! Blir en helt unik stemning.

pudelflicka sa...

Fantastiska bilder.
Hedvig