søndag 7. mars 2010

Award!

Jeg har vært så heldig å få enda flere flotte awarder de siste ukene har bare ikke vært så flink til å legge dem ut enda *flau* jeg veldig gla for å få :) Tusen tusen takk til dere som har gitt dem til meg *klem* setter veldig pris på dem alle sammen :)

Har slitt litt med nettet her hos meg. Håper på bedre tider med nett tilgangen når de får skifta ut gammelt utstyr hos GET selv om det vel ikke skjer med det første. GET er noe dritt her hvor jeg bor. Blir ganske arg når vi betaler på ting som vi ikke får fra dem. Vi har så lenge vi har hatt GET ikke fått levert den internett hastigheten vi skal ha noen gang GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Egentlig har vi hatt alt for stor tålmodighet med dem. Vet ikke om alle andre hadde funnet seg i slik dårlig leveranse av en vare som en faktisk betaler store summer for. Ikke får vi avlag i prisen engang p.g.a dette..........Denne flotte awarden har jeg fått ifra Hanne, Sivic og Kjellaug og tusen takk til dere alle sammen :)Denne flotte awarden fikk jeg av Janne :) Tusen takk skal du ha :)
Denne flotte awarden fikk jeg ifra Lill Anita :) Tusen takk skal du ha :)

Sender awardene tilbake til dem jeg fikk dem av jeg :) Har du ikke besøkt bloggene demses må dere bare gå inn å titte hos disse flinke og kreative damene :)

1 kommentar:

Kalimera's blogg sa...

Grattis med flotte awarder!

Ønsker deg en nydelig dag.
Hilsen Helen