lørdag 25. juli 2009

Juhu!!! Her er et feriekort ;o)

Endelig har jeg greid å produsere kort igjen. Har gjort susen med litt ferie :o) Er fortsatt på hytta og vi koser oss. Været har ikke vært av det beste men hva gjør vel det når vi har andre ting å gjøre ;o) Jeg og jentene har sittet inne og storkost oss med kortlaging/maling. Nettet er ikke av det beste her på hytta men det funker med litt tålmodighet. Utrolig hvor mye større tålmodighet vi har når vi er på ferie *lol*

Kortet er laget i all enkelhet. Jeg tok ikke med meg så mye kortlagingsutstyr på ferie for jeg har aldri før greid å produsere et eneste kort når vi har ferie. Så jeg fikk nesten dånedipp av meg selv da jeg satte meg ned og lagde kort. Vanligvis pleier jeg bare å male motiver når jeg ,ferierer ;o) Så eneste utstyr jeg hadde med var akvarellblokk, noen få blokker med pynteark, glitterlim,3d puter, og 3 puncher. Så heldigvis fant jeg en butikk 5 minutt fra hytta som solgte noen få bånd ;o)I mangel på pynt så måtte jeg bruke stempelmotiver og fargelegge dem ;o) Det går jo faktisk ann det også ;o) Heldigvis hadde jeg med meg endel stempler da. Motivet hadde jeg fargelagt med promakerstusjene mine for en stund tilbake ;o)

Ser nå at jeg har gjort litt endringer på kortet etter at jeg tok dette bildet men pytt pytt. Får legge inn korrekt bilde senere ;o)

Vil også nytte dere bloggvenner en fortsatt flott sommer! Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene fra dere jeg setter stor pris på dem :o)



5 kommentarer:

Maya sa...

Åhhh se søtingen da :)
Han er bare så til å spise opp,og når du maler,så blir han enda flottere!!
Håper du koser deg med litt ferie :)
Klem fra Maya.

Karita sa...

Hi Iren! :)
What a beautiful card! :) That mouse is so cute and your colouring is great as always :)

Have a lovely day :)
Hugs,
Karita

Lenes stempelkrok sa...

*åhhh*
sååååååå lekkert, Iren!!
herlige farger og nydelig fargelagt..supersøtt kort!!
Deilig at du er tilbake å produserer kort igjen:)

Klem:)

Sivic sa...

Kortet er nydelig!!

Det viser jo bare at vi kan klare oss med langt mindre utstyr enn vi tror : )

Kos deg videre og ha en fin sommer!!

Kirsten Aune sa...

Åååå - så utrolig søtt da, Iren!! Dette motivet er så herlig, og fargeleggingen din er nyyydelig!

Ønsker deg fortsatt gode feriedager, og så får vi håpe sola titter fram igjen etter hvert også!

God klem