mandag 13. april 2009

Påskeferie!!!

Ja da var nesten påskeferien over for denne gang også. Vi har hatt noen flotte dager på hytta. Været var helt topp så vi var ute nesten hele dagene. Koselig besøk fikk vi også. Alle sammen har vi vært ute og jobba i hagen og fått rydda enda mer. Begge ungene har laga hvert sitt bed som de har plata blomster og litt grønnsaker i. Så det blir spennende å følge med på hvordan det vokser til.

Det var skikkelig vårstemmning med greiner jord og masse flotte blomster som tittet fram fra bakken. Jeg måtte bare finne fotografiapparatet og ta bilder av en nydelig lysgul sommerfugl som fløy rundt omkring, den var så vakker. Så fant ungene en froskebolig og da måtte jeg ta et bilde av frosken også *lol* ikke akkurat mitt favoritt dyr men de er jo litt morsomme også når de hopper rundt omkring. Min mann fikk også sett en fiskeørn som satt i tretoppene og fanga en fisk i vannet rett nedenfor hytta vår. Blir spennende å følge med på denne fuglen i sommer kanskje lager den rede oppi fjellet.

Ble faktisk ikke så mye tid til annet på hobbyfonten enn å male 2 motiver samt å titte masse i noen stempelkataloger jeg hadde med. Var ganske så trett når kvelden kom det tar på med masse frisk luft. Så kosa vi oss med masse god mat og påskekrimmen. Påskaften hadde vi leting i hagen etter egg som påskeharen hadde gjemt.


Se så nydelig denne lysegule sommerfuglen var. Synd jeg ikke fikk tatt bilder av den med utslåtte vinger!

Frosken prøvde å gjemme seg bak en gammel trestamme.Malin som lager blomster og grønnsakbed!Meg og min mann i bakgrunnen mens vi har våronn ute i hagen.

5 kommentarer:

Åshild sa...

Koselig med en stemningsrapport, Iren :) Alt for lenge siden jeg har sett deg nå, kjenner jeg...

Og jommen har jeg visst gått glipp av de utrolig flotte bordkortene du har laget til konfirmasjonen! Lekkerschmekkert!

God klem!

(- og gjett om jeg fikk lyst på svele når jeg oppdaget hva kodeordet var her nå... "swele"... *fnis* Der har du meg... litt enspora i hue...)

Jorunn sa...

Så deilig med påskeferie og med våronn i hagen!
Her ligger det litt mykje snø rundt huset til å starte med våronn, men det forsvinner litt kvar dag no! juhuu!

Deilig med Påskeferie, men det går skremmande fort... imorgen er det allerede kvardag igjen!!!

Klem,
jorunn

Ååå nei.... no fekk eg også lyst på svele!!!! Takk for den Åshild!=D

Aud sa...

Kjmpeherlige vår bilder, Iren!

Vi har heldigvis blitt kvitt snøen her i Trondheim også, og hestehoven har tittet frem over alt - så deilig! Vår og sommer er de fineste årstidene, ja!

Ha en herlig uke!

Klem,
Aud

Inger Marie sa...

Herlige vårbilder :)
Er så deilig nå når hvitveisen og hestehoven titter frem :)
Endelig vår!!!
Ha en fin dag
God klem

Kjellaug sa...

Velkommen hjem Iren...endelig liv i bloggen din. Nydelige bordkort du har laga til konfirmanten. Våronn i hagen...(vil ikke forstå det ordet jeg ) =) Tenker det er koselig og flott rundt hytta deres etter all den sjauinga dere holder på med.