søndag 22. april 2012

Bloggfrustrasjon :( og et lite vårkort fra meg - en liten hilsen

Fy søren så irritert jeg er grrrrrrrrrr Sørens bloggen har nå blitt et stort problem ser jeg. Det er nesten helt umulig å laste opp bilder lenger og når jeg prøver å laste opp komme de i hytt og pine. Vet ikke om det er noen andre der ute som har opplevd det samme i det siste??? Ihvertfall så blir ingenting overhode slik jeg hadde tenkt det skulle bli. Og om det ikke blir en ordning på dette fra leverandøren sin side så vet jeg rett og slett ikke om jeg orker å blogge mer :((( Har brukt alt for lang tid på å laste opp og prøve å få på plass bildene så om det er slik det kommer til å være tror jeg at jeg bare går over til fb og bare det basta bom. Så mister de ihvertfall en blogger. Er jo ikke noe gøy om bloggingen skal bli et irritasjonsmoment da kan det bare være. Så etter noen timer med forsøk på å laste opp så kommer dette kortet som jeg lagde for en liten stund siden. Et litt vårlig kort. Syns motivet er så søtt. Det er faktisk fargelagt med promaker tusjene mine så det er nok en stund siden jeg fargela det. Det er jo copic som blir brukt nå ;) Skal prøve å legge kortet ut i disse utfordringene:
Kort O Mania - Utfordring 61! Paper Sundaes Challenge #117 - Let's Get Cute Sentimental Sunday <
/a>- Challenge #99: Celebrating Earth Day One Stitch at a time - Challenge #110 ... Anything Goes Stampin' for the weekend - Challenge 8 Sparkle and shine
Så vil jeg ønske dere en fortsatt fin kveld og så ses vi kanskje ;) Have a nice evening and thanks for stopping by ;)
<
/div>

torsdag 19. april 2012

Himmelsk#81 - En vårtur langs sjøen!

Her kommer mitt bidrag til denne ukas HIMMELSK ;)

Bildene er fra en vårtur jeg, min søster og Maja hadde langs sjøen mot Tananger. Det nydelige vårværet og enda det var tidlig i mars. Vi koste oss og hadde både med kaffi og nogo attat så vi kunne sitte og nyte den flotte utsikten og det fantastiske været :o)

HER kan du ta en titt om du ønsker å se flere flotte bilder ;)

Ha en fin torsdag :o)








mandag 16. april 2012

Et DT-invitasjonskort til en konfirmant!

En ny uke. Og siden det nå er vår så er det jo tid for invitasjoner til diverse anledninger. Her har jeg laget et invitasjonskort til konfirmasjon for Kort og Godt. Et ganske så enkelt men invitasjoner må være enkle for en lager jo noen av dem som regel. Og de flotte diesene 3 stk totalt, sommerfuglene, perlene, magnetene og det nydelige papiret er alt sammen ifra Kort og Godt ;)

Legger kortet også inn i disse utfordringene:


Kort o Mania - Utfordring 61!

Craft Your passion challenges - challenge 106 -die cuts and punches

Paper Sundaes Challenge #116 - Anything Goes

One stop craft challenge - Challenge #178 - Three Circles (The circles is on top on each other ;) )

Totally Papercrafts Challenge #112 ~ Things With Wings

Tusen takk til alle som stikker innom meg <3 er ikke så flink selv til dette av diverse årsaker. Men jeg setter veldig pris på at dere gjør det.

Thanks alot for stopping by <3









søndag 15. april 2012

Mandagstema #36 - I fokus/In focus

Her kommer mitt bidrag til ukens tema Alt som er vakkert ;) Denne gangen er temaet
I FOKUS / IN FOCUS

Så da bare måtte jeg bruke et av mine sommerfugl bilder som bare er min favoritt nr. 1 :o))) For de som har fulgt med bloggen min en stund vet de nok at jeg er svak for vakre sommerfugler ;) Her sitter den på min sommerfugl busk i hagen min ;)

HER kan du gå inn å se om du ønsker å se flere flotte bilder ;)

Ønsker dere ei flott uke :o)


fredag 13. april 2012

Et DT-kort til Kort og Godt Hobby!

Her kommer et ganske så enkelt DT-kort for Kort og Godt. Det nærmer seg jo vår og bryllupstid ;) Alt som er brukt på kortet kommer ifra Kort og Godt.

Velger å legge kortet inn i disse utfordringene:

DYSU #67 - GLITTER / BLING

7 Kids college Funds - Challenge #45 - Die Cuts/Punches!!


Ønsker dere ei fin helg :o)

Thanks for stopping by, and have a nice weekend :o)










torsdag 12. april 2012

Himmelsk #80 - Bunkers på Solastranda fra krigens dager!

Sitter og ser på bilder igjen fordi jeg ikke orker å gjøre så mye annet. Og da fant jeg ut at jeg kunne legge ut et par bilder idag også.

Hos Petunia er det igjen tid for ny utfordring med Himmelsk som tema.

HER kan du se mange flere flotte bilder :o)

Denne gangen kommer bildene mine ifra Solastranda som er like ved der vi bor. Det som vises på bildet er en bunkers fra krigens dager og så syns jeg det var litt stilig å fange kondensstripa etter et fly på bildet ;) kanskje ikke så uvanligt syn siden flyplassen ligger like ved.

Ha en fin kveld :o)



onsdag 11. april 2012

Utstilling av Chilli palmehelgen på Varhaug :o)))

Palmehelga var det utstilling for min "lille" Chilli :o) Jeg hadde besøk av min oppdretter som har passet godt på henne for meg i 2 måneder og gleden var stor da hun kom hjem igjen. Så lørdagen og søndagen var vi i utstillingshallene på Jæren og det var en skikkelig opptur både for meg og oppdretteren for vi dro hjem igjen med 20 flotte rosetter til våre tre håpefulle hunder. Chilli fikk 8 av rosettene og en kan si jeg var meget fornøyd med resultatet og de flotte kritikkene på jenta mi :o))) Ser at jeg hadde glemt å ta med den ene rosetten på bildene :S ja ja det var jo en god samling uansett ;)

Wirothi´s I´m Burning sine resultater
Dag 1
Ex, cc, BOS, BOB junior.

Dag 2
Ex, Res. cc, 2best Bitch, BOB junior


Lillesøster til Chilli som heter Tina gjorde det også kjempebra i ringen og den ene dagen var begge to i BIS grupperingen for å se om de greide å kvalifisere seg videre. (De gjorde ikke det ;) ) Men de er ennå unge så vi hadde ikke de største forhåpningene til dette.











Bilde av alle de nydelige rosettene vi fikk med oss hjem :o))) Vi var skikkelig glade både jeg og Hilde for de flotte resultatene på våre hunder :o)))



Det var min oppdretter Hilde som stillte Chilli for meg og dette er ifra dag 1 ;) ikke den beste kvaliteten på bildene men det var det vi fikk til mellom stell av hundene ;)



Dag 2





De to søstrene Tina (toy) og Chilli (dverg) i BIS grupperingen




Utstlitt etter 2 lange dager med utstilling så her er det siesta ;)

mandag 9. april 2012

Mandagstema#35 - 2. påskedag

Hos Alt som er vakkert denne 2. påskedagen er oppgaven PRIKKER / DOTS


Og da bare måtte jeg finne noe som minnet om sol og sommer. Så det ble bilder av disse fine gamle liljene på hytta som vi fikk med på kjøpet av de gamle eierne ;)

HER kan du se flere flotte bilder.


Ellers så får vi prøve å gjøre det beste ut av siste dagen av påsken. Vi har hatt influensa hos oss hele påsken så vi fikk en noe amputert påskefeiring. Men heldigvis er vi på bedringensvei nå. Nå vil vi bare ha vår og ikke hagl og snø noe mer.