søndag 28. februar 2010

Mer vinterbilder :)

Greier ikke å la være å vise dere disse bildene jeg tok på hytta ;) Vi har vært på hytta igjen fra onsdag til idag og bare slappa av :) Ungdommen har vært på kino og på sørlandsbadet og bada og vært hos frisøren ;) Godt å ha noe å gjøre selv om det er vinter. Så har vi fargelagt med promaker tusjene mange stempelmotiver både jeg og ungene ;) Vi koste oss masse med det *tjihi* Så nå har jeg endel motiv som jeg kan lage kort med igjen tjihi.... hadde vel bare et par tusen igjen ifra før *lol* men kjekt med noe nytt ;)

Idag eller rettere sagt igår så ble mannen min syk og har ligget hele dagen i senga:( Kjedelig for ham.

Nå håper jeg bare at kreativiteten skal komme til meg igjen ;) Har jo litt ting jeg må ordne før jeg kan lage kort men etter det har jeg lyst til å bli sååå kreativ igjen (kan jo håpe ihvertfall)

Ønsker dere en flott søndagskveld :)

Klem

Here is some more picture I took at my cabin. I love the lovely fairytale look on them ;) We have been at our little cabin for five days and we have been painting alot me and my kids. Hope the creative part of me will come soon, so I can make some cards too ;)

Have a nice sunday :)

Hugs
Utsikten fra stuevinduet på hytta en vinterdag, er det ikke flott i det nydelige været :)

To enlarge just click on the pictures ;)

tirsdag 23. februar 2010

Maja!

Maja og jeg vil bare sende dere en liten vinterferie hilsen til de av dere som måtte ha ferie da :) Her ligger hun og koser seg i Tiril si seng sammen med puddelvennen sin Tjihi.......'

Bildet av det flotte kristorntreet tok jeg på en av våre turer i nabolaget :)

Winterwishes from Maja and me :)

søndag 21. februar 2010

Vinterbilder! (den blå time)

Forrige helg var jeg og min mann på hytta vår :) Vi hadde en flott helg og det nydelige været :) Lørdagen var så fantastisk flott at jeg bare måtte ut og ta bilder. Det var helt magisk. Trærne var bare fantastisk nydelige med rimfrosten på. Og det var nesten som i blåfjell med blåtime! Kan ikke huske å ha opplevd den atmosfæren før. Det var nesten litt uvirkelig og ganske så trollsk.

Vi satt til og med ute og nøt sola med en god kopp kaffi og det minnet meg om påsken når den er på sitt beste.


Ønsker dere alle en flott søndag!

Last weekend me and my husband was a trip on our cabin. And the weater was so lovely :) I had to take some pictures of the beautiful trees and the blue color time outside. Hope You can se some of it. Enjoy :)

I wish You all a nice sunday!

To enlarge the pictures just click on them ;)lørdag 20. februar 2010

Award!

Var så heldig å få denne flotte awarden av Randi for noen dager siden. Satte veldig pris på den så tusen takk skal du ha Randi :)Ønsker å gi den til dere alle sammen mine bloggvenner for det er så mange av dere som fortjener den. Så til hver og en av dere som ser den den er til akkurat DEG :)

I want to give this wonderful award for YOU my blogfriend :)YOU deserve it!

fredag 19. februar 2010

Et grønnt konfirmasjonskort!

Har laga enda et konfirmasjonskort og dette motivet er malt med distress for lenge siden ;)

Så vil jeg igjen få takke for alle de hyggelige tilbakemeldingene ifra dere som jeg setter stor pris på :) Nettet her hos meg er fortsatt ustabilt gr.... idag har jeg sett GET bilene i gatene vår hele dagen :0 håper snart de får fikset skikkelig opp i dette for jeg begynner å bli ganske utålmodig nå.

Så ønsker jeg dere ei flott og kanskje kreativ helg :) I mårra skal vi ha besøk så nå må jeg snart begynne å bake litt og ikke minst rydde *tjihi* kan jo trenges det og ;)
torsdag 18. februar 2010

Jeg har fått meg ny hylle og klokke på hytta :)

Forrige helg og helga for 3 uker siden var jeg og min mann helt alene på hytta vår ;) Kjempeherlig og fredelig. Trenger ikke reise til utlandet jeg for å nyte livet. En tur på hytta er mer enn nok for meg ;) Jeg fikk til og med tid til å være litt kreativ. Hadde med meg promaker tusjene mine så jeg fikk faktisk fargelagt noen motiver ;)

På vei ned til hytta måtte jeg stoppe på den franske landstil for der er det så masse flott ;) Så jeg kjøpte med meg noen "bilder" og fikk bestillt 2 hyller som jeg også skal ha på hytta. Og på lørdagen var jeg en tur innom en annen kjekk butikk like ved hytta vår og der var det bare en hylle og ei klokke som jeg falt pladask for. Bare måtte ha dem begge to og mannen min likte dem jo også så da ble de med oss opp på hytta ;) Så da ble det litt ommøblering for å få det til å passe ;) Kjempekjekt å kunne pynte litt opp :) Klokka var STOR men jeg syns den måtte være slik ;) så kan den jo være isteden for et maleri for den var så flott i seg selv syntes jeg :)

Så fikk jeg hengt opp noe av de flotte korta/bildene som jeg har fått av gode venner :) Passet jo perfekt på hytta mi ;)

Kanskje ikke de beste bildene jeg tok men bare for å vise ;)

Last weekend me and my husband went on a trip to our cabin. And I got some new things ;) This big wath and the other things on the pictures ;) Not all the things off course ;) I also put some cards I've got from freinds on the wall. Think they look nice there ;)

Ha en fin torsdag :)Hylla som jeg kjøpte på en butikk like ved hytta ;)Bildet til venstre var det ene jeg kjøpte på den franske landstil mens bildene til høyre er fra gode venner :)Er de ikke flotte disse bildene jeg har fått :) Nesten for gale å la slike flotte ting ligge bortgjemt. Har planer om en egen vegg med slike kunstverk ;)Den er STOR ;)Nytt og gammelt om hverandre. Tv'en og stereoanlegget må vi jo ha ;)

onsdag 17. februar 2010

Gulljenta Maja!

Da kommer mitt innlegg nr 200 idag :) Det er nå litt over 1 år siden jeg begynnte å blogge og jeg er jo blitt helt bitt av dette jeg ;)

Så er det jo ikke noen overraskelse at jeg liker å ta bilder og da spesielt av vår go jente Maja som er familien solstråle :) Vi er så gla for at hun er kommet til familien vår for vi kunne ikke fått noen bedre enn henne. Hun er jo så snill og så fornuftig. Det går ikke ann til å ikke bli i godt humør når vi har henne rundt beina.

Her kommer en liten bilde serie igjen av Maja ;)

Så må jeg få ønske dere en flott onsdag :) og takker dere for alle gode trøsteord i anledning Malin. Setter veldig pris på det. Ellers må jeg bare si at jeg er ikke har fått tid til å være like flink til å kommentere hos dere så det kan jeg ikke gjøre annet enn å beklage og håpe at jeg blir bedre til.

Klem fra Iren :)
Far si kosejente og nye tur/springe kamerat ;)

tirsdag 16. februar 2010

Uheldige Malin!

Malin min Malin har igjen vært uheldig. Tror hun er den i vår familie som bare får alt. Idag har hun vært og gått på skøyter i gymtimen og resultatet av det ser dere her :0 Så nå har vi vært hos tannlegen for 2 gang idag. Første tannlege limte på tanna hennes så nå blir det spennende å se tanna er ødelagt for godt eller om den er blitt reddet.

Malin var så uheldig å tryne direkte med ansiktet og tanna først på isen. Heldigvis greide læreren hennes å finne tanna på isen så den hadde hun i munnen når hun kom til tannlegen og kanskje har dette reddet tanna. Vi får bare håpe på det.

Utrolig at hun greide å ta bilde av det hele selv. Flaks at hun hadde med seg fotoapparatet idag.

søndag 14. februar 2010

Thursday Challenge - Flower(s)! again :)

Tenkte at jeg kunne legge enda et kort ut i denne utfordringen til Thursday Challeng siden tema er blomster og det passer jo så godt for blomster finnes både i pynt og på selve motivet på dette konfirmasjonskortet mitt også ;) Motivet er gammelt fra Stampendous og er fargelagt med H2O for en god stund siden ;) Og ta på glitterbrillene dine for her glitrer det *lol*

Ellers så har jeg hatt ei flott helg :) Jeg og mannen har vært på hytta i helga helt alene og det var så herlig. Så stillt og rolig og så flott vær vi hadde. Satt til og med ute igår og nøt sola på terrassen med en god kopp kaffi ;) Så har jeg fotografert masse flott ute i naturen igjen ;) Det var helt trolsk så bilder kommer senere ;)

Ellers håper jeg alle har hatt en flott morsdag/valentine og bollesøndag :) Jeg for min del har ihvertfall det men jeg kjenner at hodepinen min sniker seg på nå så jeg får se hva dagene bringer!

Ellers må jeg igjen få takke dere for alle hyggelige kommentarer i bloggen min. Selv sliter jeg litt med PC/nettet for tiden er så irritert på GET og i morgen venter jeg tekniker så skal sjekke opp nettet vårt for det er sånn av og på hele tiden nå og det er ikke holbart i lengden Grrrr. Dette er noe av grunnen til at jeg ikke er så flink til å kommentere hos andre for jeg detter bare ut av nett når jeg holder på så nå håper jeg bare at jeg ikke detter ut mens jeg legger inn dette innlegget her :O

Ha ei flott uke også alle sammen :-)


fredag 12. februar 2010

Thursday Challenge – Flower(s)!

Tenkte at jeg ville bli med på denne utfordringen også jeg
Thursday Challenge – Flower(s)! :) Første gang jeg deltar på denne ;)

Motivet er gammelt(PSX) og malt med distress for lenge siden. Så "blomstrer" det jo av dette konfirmasjonskortet både som pynt og på selve kjolen ;)

Må også få ønske dere ei flott og kreativ helg ;) for nå fyker jeg snart avgårde ;)

Klem :)

This is my first time doing Thursday Challenge ;)

torsdag 11. februar 2010

Maja og meg på tur :)

Tok noen fine bilder da jeg og Maja var på tur for en uke siden cirka ;) Da hadde snøen lavet ned igjen og sola skein så flott. Da er det jo bare helt herlig å være ute :)

Idag har jeg sittet og laga ferdig et av konfirmasjonskorta så i mårra har jeg nok fått fotografert også ;) så da kommer det i bloggen min ;)

Setter så stor pris på alle de hyggelige kommentarene ifra dere mine blogg venner :) Stor klem fra Iren :)

Ha en fortsatt flott torsdag ;)Utsikt fra en liten topp bak huset mitt med med utsikt utover flyplassen og mot Solastranda :) Urørt snø er jo bare så vakkert!
Må bare nyte utsikten skikkelig *lol*
Der hvor vi bor har blitt så bebygd de siste åra at det er snart ikke til å kjenne igjen lenger. Jammen godt med slike fristeder med masse grønnt da ;)

onsdag 10. februar 2010

Et hânglar konfirmasjonskort!

Er litt i siget for tia og greier faktisk å lage kort. Ganske herlig å kjenne på den følelsen for det er ikke så ofte det skjer så jeg må prøve å nyte det.

Har laga dette aprikose konfirmasjonskortet med et gammelt og ferdigmalt motiv ifra hangler. Det er fargelagt med distress. Så er det pynta litt enkelt da ;) Masse glitterlim og glitter på pyntepapiret som ikke vises så godt på bildene.

Har nesten laga ferdig enda et kort idag så det kommer siden ;) Må bare tørke litt ;)

Klem til dere som er så snille å legge igjen noen koselige kommentarer i bloggen min :)
tirsdag 9. februar 2010

Ny snørekord dette året!

Ja tenk i år får vi nye snørekorder i mitt distrikt :0 Aldri før er det målt at snøen har ligget så mange dager i strekk. Ihvertfall ikke siden de begynnte å måle dette i 50 åra. Nå har snøen ligget ja det er den 53 dagen idag til nå. Enda kan den jo ligge mange dager til. Ser ikke ut som den har tenkt å forsvinne heller med det første :0

Det har jo vært flott men jeg kjenner at for min del kan snøen veldig godt forsvinne nå. Savner nesten det vanlige vestlandsværet nå med regn og varmegrader.

Har tatt noen bilder av huset vårt og haugen med snø som er blitt måket etterhvert utenfor hos oss. Haugen har gått til oppetter det store bøketreet vårt :0

Så er det noen bilder av Maja i snøen ;) Det var noen dager det dannet seg klumper i pelsen med en gang hun gikk ut heldigvis gjør det ikke det nå.

This is our house on a snowy day ;)Se snømåkehaugen strakk seg oppetter steinmuren og det store bøketreet vårt + langt ut i veibanen :0