lørdag 28. november 2009

Mitt siste julekort for november!

Da var siste julekortet for november også i boks. Skal jo lage 4 kort så da kan jeg stryke det av lista mi ;) Også dette er hentet ifra boksen min med ferdig malte motiver. Dette er også fargelagt med distress. Minker ikke så mye fra boksene mine heller med de få korta jeg greier å lage. Ja ja får vel bruk for dem en eller annen gang.

Så må jeg få ønske dere en flott lørdagskveld!

Klem fra Iren :)


fredag 27. november 2009

Mitt 3'dje julekort i november!

Her kommer enda et julekort for november. Motivet er malt med distress for en stund siden. Så her var det bare å sette sammen et kort ;) Igjen har jeg både scanne og fotografert kortet ;)

Sier tusen takk for alle de flotte kommentarene fra dere :)

Ønsker dere ei flott helg!onsdag 25. november 2009

Hangler julekort nr. 2 i november!

Da var julekort nr 2 også ferdig for november. Har igjen brukt gamle malte motiver som jeg har endel av i boksene mine. Greit å få bruke noen av dem. Motivet er malt med H2O. Har fotografert og scanna kortet denne gang.

Idag har jeg og Maja vært på beøk hos Annie en liten brun toy puddel. Både de firbeinte og to beinte koste seg idag ;)

Ha en flott onsdag ;)mandag 23. november 2009

Hanglar julekort!

Da var enda et julekort ferdig for november. Skal jo lage 4 julekort i måneden så det er bare å henge i her kjenner jeg :)Idag har jeg bare scanna kortet ;)

Motivet er fargelagt for en stund siden og er malt med H2O. Bruker ikke så mye denne malingen for tiden for det er jo så mange kjekke andre også å velge mellom.

Ha en flott mandagskveld!

søndag 22. november 2009

På tur ut i den nye genseren :)

Jammen god denne nye genser ;) Har tatt noen bilder av Maja med den på utforbi ;)

Ha en flott søndag!fredag 20. november 2009

StampARTic utfordring! Second challeng in november - Pink xmas card!

Her kommer enda et kort fra meg til utfordringen som StampARTic har akkurat nå. Som sagt så er jeg veldig glad i rosa ;)

Fant et gammelt fargelagt motiv i haugen min av motiver så dette er malt med H2O. Er ei stund siden jeg lagte denne da. Men denne magnolia jenta er jo så søt :) Har også her både tatt bilder og scanna kortet p.g.a fargeforskjellen ;)

Så må jeg få ønske dere ei flott helg igjen!

Klem fra Iren :)torsdag 19. november 2009

StampARTic utfordring! Second challeng in november - Pink xmas card!

Har laga kort til utfordringen på Stampartic. Måtte bare være med på denne siden jeg elsker rosa kort :)Og utfordringen går rett og slett ut på å lage et rosa julekort ;)

Motivet er fargelagt med distress, har hatt på litt glitterlim for å pynte opp litt. Et ganske så enkelt kort ;) Har både fotografert med dårlig lys og scanna kortet derfor fargeforskjellen ;)onsdag 18. november 2009

Ny genser til Maja jenta mi!

Ja jeg må si jeg har lært mye om hvorfor pudler trenger klær både når det er kaldt ute og når det regner. De fryser :O De mangler det fettet i pelsen som de fleste andre hunder har. Stakkar dem de må jo ikke gå rundt å fryse. Så da måtte jeg jo anskaffe Maja en ny genser ;) Jeg hadde sånn i utgangspunktet tenkt at klær til eller på hunder er jåleri men jeg skjønner jo nå hvorfor endel trenger dem.

Denne flotte genseren fikk jeg ei snill "tante" til å kjøpe for meg i Oslo ;) Hun eier søstera til Maja ;) Så takk Hanne for du var min shoppehjelp ;)

Isn't she cute in her new sweater :)
mandag 16. november 2009

Penny Black julekort!

Har vært i mine gamle mapper igjen og funnet enda fler gamle kort ;) Siden jeg ikke produserer så mye for tiden er du jo kjekt å kunne vise noe til dere selv om det er gammelt nytt ;) Penny Black er jo noen stempler jeg aldri blir lei. Samler på disse jeg ;) Disse motivene er faktisk fargelagt med mine gamle Le Plum tusjer. Funker på et vis det også ;)Ser jo at fargeleggingen har blitt bedre etter hvert da *tjihi*

Takk for koselige kommentarer i bloggen min. Er ikke like flink selv å kommentere. Håper jeg forbedrer meg litt der ;)

Klem fra Iren!


søndag 15. november 2009

Ut på tur!

Takket være Maja kommer jeg meg ut på en liten tur daglig. Hun liker best når det er flott vær men godbitene er gode å lokke med ;) Hun har blitt så flink til å stoppe å se på meg også nå :) Legger ut endel bilder så mine nye puddelvenner får se :) Men det er lov å titte for alle ;)

God søndag folkens!lørdag 14. november 2009

Snutebarbering av Maja før og etter bilder !!!

Ja jeg så jo at håret begynnte å bli ganske så langt på Maja nå så da var det bare å ta turen avgårde å få barbert vekk litt av det :) Kommer nok til å gjøre det selv når hun blir mer vant til det men akkurat nå var jeg gla jeg ikke gjorde det selv. Syns hun ble nesten som en ny hund etterpå og personligheten kom mye bedre frem. Maja er 13 uker på bildene.

Så ønsker jeg dere en flott lørdagskveld!

Klem fra Iren :)
fredag 13. november 2009

Halloween eller Hallo venn!!!

Siste helga i oktober var det Halloween eller Hallo venn som det blir kalt her hos oss nå ;) Da samles ungdommen og kler seg ut og har det gøy. Det er ikke om å gjøre å kle seg ut verst mulig heller her hos oss.

I år var begge jentene våre i hvert sitt selskap og Malin valgte å være den fromme engel mens Tiril var dødens dronning ;)

Måtte jo ta litt bilder når de først kledde seg ut. Begge to storkoste seg både under forberedelsene og i selskapet ;)

Må også få ønske dere en flott helg!onsdag 11. november 2009

Noen gamle herrekort!

Blir ikke så mye gjort på kortfronten min akkurat nå sånn er det bare. Legger inn bare litt gammelt så er det sikra for ettertia. Sitter og ser i gamle mapper og da dukker litt ymse opp. Her har jeg embosset en cd plate på det ene kortet. Kanskje kan det inspirere andre til å lage herrekort som ikke akkurat er like lett alltid.

Idag skal jeg på bade og fønekurs ;)

Ønsker dere en flott dag!

Klem fra megfredag 6. november 2009

Lekebesøk av Annie og Chanel!

De siste ukene har vi hatt mange hunde/valpebesøk her i heimen og det har vært så koselig. Annie (den brune toypuddelen) er 2 dager yngre enn Maja og bor også på Sola og hun kommer helt ifra Sverige. Chanel er en Papillon valp og hun er 2 uker yngre enn Maja ;) Det er Kristin som er Tiril sin venninne som eier Chanel. Chanel kommer også ifra Oslo ;)

Valpene har veldig godt selskap med hverandre og de har sloss og sprunget sammen både ute og inne.

Måtte bare knipse litt bilder av leken demses for det er så morsomt å både se på og ikke minst ha foreviget ;)

For større bilder bare dobbelklikk på dem ;)

Ønsker dere en flott helg!

Klem fra Iren
To gode venner :) Chanel og Maja!Maja er her 12 uker og helt utslitt etter all leken *lol*Maja og Annie :)