onsdag 29. juli 2009

Enda et ferie/bursdagskort!

Der var jeg igjen ;o) Jeg har laga enda et WOJ musebursdagskort ;o) den musa er jo så skjønn!!!Motivet er fargelagt med promakerstusjene mine. Beklager så mye men kvalitetene på disse fotoene var ikke av det beste tror det var for MYE sol da jeg tok dem tjihi...... Har ikke fått tatt bildet av alt jeg har laget men det kommer vel i bloggen min etterhvert ;o)

Pyntetpairet fikk jeg kjøpt i en butikk ikke langt fra hytta så jeg har jo greid å få fatt på noen nye ting her nede. Jeg og ungene har holdt på med kortlaging og de bruker jo opp nesten alt jeg har hatt med meg tjihi... jammen godt jeg har mer hjemme ;o)

Ønsker dere alle en fortsatt flott sommer/ferie!!!

Klem fra Irenlørdag 25. juli 2009

Juhu!!! Her er et feriekort ;o)

Endelig har jeg greid å produsere kort igjen. Har gjort susen med litt ferie :o) Er fortsatt på hytta og vi koser oss. Været har ikke vært av det beste men hva gjør vel det når vi har andre ting å gjøre ;o) Jeg og jentene har sittet inne og storkost oss med kortlaging/maling. Nettet er ikke av det beste her på hytta men det funker med litt tålmodighet. Utrolig hvor mye større tålmodighet vi har når vi er på ferie *lol*

Kortet er laget i all enkelhet. Jeg tok ikke med meg så mye kortlagingsutstyr på ferie for jeg har aldri før greid å produsere et eneste kort når vi har ferie. Så jeg fikk nesten dånedipp av meg selv da jeg satte meg ned og lagde kort. Vanligvis pleier jeg bare å male motiver når jeg ,ferierer ;o) Så eneste utstyr jeg hadde med var akvarellblokk, noen få blokker med pynteark, glitterlim,3d puter, og 3 puncher. Så heldigvis fant jeg en butikk 5 minutt fra hytta som solgte noen få bånd ;o)I mangel på pynt så måtte jeg bruke stempelmotiver og fargelegge dem ;o) Det går jo faktisk ann det også ;o) Heldigvis hadde jeg med meg endel stempler da. Motivet hadde jeg fargelagt med promakerstusjene mine for en stund tilbake ;o)

Ser nå at jeg har gjort litt endringer på kortet etter at jeg tok dette bildet men pytt pytt. Får legge inn korrekt bilde senere ;o)

Vil også nytte dere bloggvenner en fortsatt flott sommer! Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene fra dere jeg setter stor pris på dem :o)fredag 10. juli 2009

Kveldssola igår!

Måtte bare legge ut dette bildet. Himmelen i går kveld var bare til å bundre. Det er vel et ordtak som sier at Kveldssol rød gir morgen blød. Ikke vet jeg men her er det ihvertfall ikke noe regn her idag men kanskje kommer det senere ;o)

Ønsker dere alle min bloggvenner en fortsatt fantastisk sommer!

Her vil det nok bli stille i tråden en liten stund framover :o)

onsdag 8. juli 2009

Bilder fra tidligere i sommer!!!

Her er noen bilder jeg tok for en liten stund tilbake på hytta vår. Er jo så kjekt å fotografere blomster og insekter :o) Så måtte jeg forevige ungene sitt første bad i år. Nærmer seg ferie også nå med stormskritt og det skal bli så herlig :o)

For å få større bilder så kan du dobbelklikke på bildene ;o)Her er lupinene nede ved vannkanten!Nymalt hytte og gelender. Bare måtte ta bilde av de flotte blomstene :o) Rhododenronen i bakgrunnen var bare et syn iår og så stor den er!Bakgården med glimt av garsjen i bakgrunnenEn humle som samler nektar i bjørnebærblomstene!Revebjeller!Beverhiet rett ved siden av tomta vår med vannliljer i forgrunnen!Årets første bad for ungene!

fredag 3. juli 2009

Konfirmasjonsgave til vår datter !

Her er en konfirmasjonsgave jeg lagde til vår datter som stod konfirmant i april. Har ikke kunnet legge det ut før nå siden det var med i siste nummeret av ett trykk.
Jeg har måttet scanne noen av siden siden de ikke ble klare da jeg fotograferte dem. Så her er det hummer og kanari på bildene i boka ;o)

Ellers så har vi jo et utrolig flott vær nesten for mye av det gode for min del. Syns temperaturene er litt for høye for øyeblikket. Liker meg best med en makstemperatur på 25 grader jeg :o) Men det er jo flott for dem som trives i høye temperaturer.

Må få ønske alle bloggvenner en fortsatt flott sommer og så må jeg takke for alle kommentarene ifra dere. Jeg setter stor pris på dem. Er fortsatt ikke så flink til å kommentere hos dere selv og det beklager jeg så masse.

Mange sommerklemmer ifra meg ;o)

For å få se større bilder dobbelklikk på bildene ;o)onsdag 1. juli 2009

Marsvinbilder!!!

Jeg lovet å vise våre marsvin til noen for en stund tilbake og her har jeg et lite knippe med bilder av dem :o) Er de ikke skjønne vel ;o) Her nyter de det herlige været som vi har!!!Er hun ikke skjønn Cindy som slapper av i teltet ute :o)