tirsdag 30. juni 2009

Siste kort for juni!

Her er enda et kort fra ifjor ;o) Blir det siste for juni dette året :o)

mandag 29. juni 2009

Et rosa kort!

Her har vi enda et kort fra en stund tilbake ;o) Varmen gjør at det ikke frister så veldig til å lage nye kort heller :o) Skal jo ikke klage så mye over varmen. Ellers så holder jeg på med andre ting og planer vi har i heimen for tia ;o) Kanskje kommer det en valp til oss i løpet av dette året ;o) Den som venter får se......

fredag 26. juni 2009

To kort til ;o)

Ja da er det endelig helg og jeg skal reise bort en liten tur igjen ;o) Så da legger jeg ut enda to "gamle" kort. Det med skilpadden var med i ett trykk ifjor ;o)

Så må jeg få ønske dere alle sammen en riktig god helg!


torsdag 25. juni 2009

To sommerkort!

Her er enda to sommerkort som var med i ett trykk i fjor ;o)

Ha en flott sommerkveld ;o)


tirsdag 23. juni 2009

2 kort fra ifjor!!!

Her er enda 2 kort som jeg lagde i fjor ;o) Venter fortsatt på kortlagingsformen skal komme ;o)

Ha ei flott uke alle sammen!


mandag 22. juni 2009

Juhu!!!! Mange flotte nye varer!

Jeg har vært på shopping og fikk med meg et lite lass hjem med blomster, perler, stempler og litt metallpynt. De har fått inn så mye flott på Kort og Godt nå. Varene kom til helga og er nå er butikken full med masse nydelige nyheter så her er det bare å løpe og kjøpe :o) Dere kommer til å angre hvis ikke for mange ting er i begrenset opplag *tjihi*

Dette ble med meg hjem ihvertfall ;o)



fredag 19. juni 2009

2 bryllupskort fra ifjor!!!

Legger ut disse to korta jeg laga ifjor også ;o) Det ene var med i Ett trykk ;o) To ganske enkle kort vel og merka. Ser at tiden og helsa mi ikke strekker helt til å få gjort alt jeg kunne tenkt meg å gjør men sånn er det vel bare. Idag reiser jeg og blir borte noen dager så da blir det stille i bloggen min igjen ;o)

Så derfor så ønsker jeg dere mine bloggvenner en riktig god helg :o)


onsdag 17. juni 2009

Et julekort i juni :o)

Ja jeg holder fortsatt på med denne utfordringen om å lage julekort hele året. Jeg legger ikke ut alt jeg lager for alt er ikke like fint *tjihi* tror det er litt vanskelig å hente den store inspirasjonen til julekort i varmen ;o) Men her er ihvertfall det ene denne måneden. Greit med det som er gjort liksom. Ser at scanninga ble litt skeiv men pytt pytt ;o)

Jeg har så smått planer om å få ryddet litt nede i hobbykjelleren min må bare psyke meg opp litt til å sette igang igjen. Har en litt bedre plan nå enn før så får vi se hvordan det går med den.

Ellers så må jeg få takke dere bloggvenner for kommentarene i bloggen min jeg setter stor pris på det.

lørdag 13. juni 2009

Jippi endelig et nytt kort! Til sukkersøttutfordringen #44

Idag har jeg hatt en fantastisk dag. Har vært på kort og godt som hadde stort lagersalg og truffet gjengen ifra ett trykk :o) Så da fikk jeg bli med dem på deres turne rundt omkring og avsluttet med en fantastisk lunch :o) Storkoste meg JUHU............

Og i kveld har jeg dristet meg ned i roterommet mitt og fått laga ferdig et helt kort tjihi..... Motivet er malt med distress ;o) Har ikke fått tatt skikkelig bilde av kortet bare scanna det nå i kveld så resultatet er ikke av det beste kanskje får jeg tid i mårra til å ta bedre bilde ;o) Ser at det er skjevt scanna også :O Passer godt til Sukkersøtt utfordringen #44 denne gangen. Har brukt blomster mønsterpapir, Blomsterjente og mange blomster til pynt her ;o)


Så har min datter begynnt å rydda litt for nede i roterommet mitt og hun hiver kan dere tro *LOL* Ikke lik mor si kan en vel si tjihi......

Ønsker dere en flott søndag!

Klem fra Iren

onsdag 10. juni 2009

Enda et bursdagskort!

Her kommer et bursdagskort til som er laga for en liten stund siden ;o)

Koselig med kommentarene fra dere ;o) er ikke så flink selv til å kommentere for tia det har sine årsaker men jeg håper jeg skal bli flinkere til det også.

Ønsker dere en flott dag!

tirsdag 9. juni 2009

To gamle babykort ;o)

Her kommer to babykort laga for en tid tilbake ;o) Det ene er skjeivt scanna men pytt pytt ;o)

Ønsker dere en flott uke alle sammen som titter innom.

Jeg har ikke den store kreative formen inne for tia så jeg sitter å venter på at det skal komme innover meg. Så imens får dere bare gammelt nytt fra meg ;o)


søndag 7. juni 2009

Bursdags badejenter!

Disse korta lagte jeg ifjor sommer ;o) De er litt kule disse badedamene :o)

Så må jeg ønske dere en flott søndag ;o)


lørdag 6. juni 2009

Noen enkle Bryllupskort!

Her er to enkle bryllupskort jeg laga for en god stund siden. Det er slike som kan lages hvis en har litt dårlig tid ;o) Det som tar lengst tid er kanskje å klippe ut figurene ;o)

Ellers så har jeg vært på koselig stempeltreff idag :o) Storkoste meg men det ble ikke så mye gjort da. Fikk malt 3 nye motiver ;o) Men den sosiale biten er like viktig som det å få lage noe ;o)¨

Ha en fortsatt god helg :o)



Ha en fortsatt god helg :o)

fredag 5. juni 2009

Enda to kort ;o)

Her dukker det opp stadig flere gamle kort fra meg ;o) Håper at det kommer noen nye også etter hvert ;o) Tekstene er ifra Kari Asdal sin Stavanger plate ;o)

Koselig med alle tilbakemeldingene fra dere om hobbyrommet mitt ;o) Nesten så jeg får lyst til å starte med ryddinga igjen ;o)


Tusen takk kort!

Dette kortet dukket opp idag blandt de gamle korta mine idag. Et marsvin takkekort. Kortet ble laget til ei venninne av dattera mi som passet på marsvina våre ;o)

torsdag 4. juni 2009

Mitt hobbyrot!!!!

StampARTIC har en utfordring på gang hvor vi skal vise våre hobbyrom *UPS* Ja ja tenkte jeg her er det ikke noe vits i å ta seg selv så høytidelig *tjihi* Mitt rom ser ut som et bomba krater for å si det litt mildt. Men frykt ikke ryddingen er rundt hjørnet *tjihi* Jeg har anskaffet meg mange hyller + litt til så etterhvert tenker jeg det blir en skikkelig makeover på hele rommet mitt ;o) Men dere skjønner vel kanskje nå hvorfor det er litt umulig til å være noe videre kreativ med dette flotte rotet trallala.................

Tror kanskje dette kan bli kåret til årets verste hobbyrom *tjihi* noen må jo ha det også. Alle kan jo ikke være like perfekt ;o)


Enda noen PB kort!

Ja her fyller jeg på med litt gamle kort ;o) Greit å ha de oppbevart en plass som er lett å finne igjen senere. Det Pinnsvinkortet var i ett trykk for en god stund tilbake. Kanskje får noen andre også lyst til å dra fram sine egne stempler igjen ;o)


onsdag 3. juni 2009

Noen Penny Black kort!

Finner mye forskjellig som jeg har laga tidligere. Penny Black stempler er jo bare så herlige. Jeg blir ikke lei dem. Samler egentlig på dem jeg *lol* Tidligere lagte jeg endel kort alla disse variantene som jeg legger ut idag. Det ene kortet var til dattera mi og det andre var også et bursdagskort! Tror kanskje jeg må prøve meg på slike kort igjen også ;o)


Sommerfugler på Syrintrærne!

Jeg tok enda noen bilder i pinsen og 2 av disse var av noen flotte sommerfugler på Syrintrærne. "Ansiktet" til sommerfuglene kom så godt fram så jeg må bare vise dere. Så er det jo så vakkert med sommerfugler og Syrinene lukter bare helt fortreffelig også ;o) Hvis du vil se større bilder er det bare til å klikke på dem ;o)

Ha en flott kveld :o)



tirsdag 2. juni 2009

Noen kort igjen!

Her blir det jammen meg ikke laga mye kort for tia. Men siden jeg har endel gamle på "lur" så kan jeg jo legge ut litt for å vise dere noe annet innimellom alle bildene som har tatt i det siste. Blir kanskje litt kjedelig for noen å titte inn i en blogg med bare bilder *lol* Er jo greit å samle korta sine i bloggen også ;o)

Takk for tilbakemeldingene ifra dere iallefall det setter jeg pris på :o)

Ønsker dere en fortsatt flott uke!


mandag 1. juni 2009

Stor Humle flue!

På hjemreisen fra Oslo hadde vi en overnatting på hytta. Og i det skjønne været som var nå i pinsen måtte jeg jo bare ut med fotoapparatet mitt igjen. Det var yrende liv rundt Syrin trærne og jeg oppdaget en merkelig skapning. Fant ut at det var en Stor Humle flue jeg hadde foreviget. Det virket nesten som en stor humle med vinger og den hadde en lang snabel til å suge nektar med. Den var skikkelig fasinerende. Så nesten ut som en liten teddybjørn kropp :o)

På det nederste bildet ses en stor Humle flue + en gul sommerfugl!

Hvis du vil se større bilder er det bare å klikke på bildene ;o)