torsdag 30. april 2009

Et jente konfirmasjons kort til!

Ja idag ble jeg ferdig med enda et konfirmasjonskort til ei jente. Hadde nettop kjøpt meg dette flotte mønsterarket og hadde betemt at det skulle brukes denne gangen ;o) Legger ut både scanna bilde og fotografert bilde av kortet. Så viser pengelommen jeg lagde på det ene bildet ;o)

Jeg har det litt travelt enda og i kveld reiser jeg bort en tur så jeg får ønske dere alle en fin kveld!

Takk igjen for alle hyggelige tilbakemeldinger setter veldig pris på det.

Når disse konfirmasjonstider har roet seg litt så håper jeg på bedre tider både til det ene og det andre ;o)

Klem fra meg :o)
onsdag 29. april 2009

Konfirmasjonskort!

Idag fikk jeg laga ferdig enda en konfirmasjonsgave med kort. Ikke så lett å lage kort til gutter så jeg strevde litt med å finne hva jeg kunne lage. Har jo noen stempler men de blir liksom litt oppbrukt når alle bruker
dem :o( Ihvertfall så ble kortet slik. Har brukt en CD plate og påført div. på denne og brukt den til pynt på kortet ;o)

Må igjen få takke alle for veldig hyggelige tilbakemeldinger og jeg setter stor pris på det.

Har enda noen konfirmasjonskort jeg må lage så det kommer vel noe mer etter hvert ;o)

Ha en fin dag ;o) PS her har det 20 grader idag :o)
Måtte bare legge med dette bildet også for å vise forskjellen på å ta foto av kort for dette siste er scanna ;o)

søndag 26. april 2009

Konfirmasjonsgave!

Ja jeg har vært veldig fraværende både med bloggen min og ikke minst med å se og kommentere i andres blogger. Dette skyldes at vi har hatt konfirmasjon til vår yngste datter igår. I tillegg så var vi i konfirmasjon til Ingrid, dattera til noen venner av oss idag. PUH det tar på å være så selskapelig og sosial. Men iallefall så har jeg i forbindelse med Konfirmasjonen til Ingrid laga en gave til henne og jammen meg så tok det sin tid med mitt tempo. Men resultatet ble jo greit til slutt. Konfirmanten likte ihvertfall gaven.

Har pynta ei eske og så ville jeg ha med noen bilder fra de var små. De er jo så søte. Jeg har brukt ideen som Anne Bodil hadde i ett trykk bare dette var en mer enkel variant. Har tatt bilder på begge sidene og så passet det så godt med en liten tekst også sammen med disse. Så er de jo så flotte disse spellbindersene da.

Har laga en liten gave til vår egen konfirmant også men det kan jeg ikke legge ut enda ;o)

Her er bildene/baksiden av disse ;o) og under viser noen detaljer på bildeserien ;o)

Oversiktsbilde over hele gaven både esken og og bildene.

onsdag 15. april 2009

4 ATC'er!

Idag har jeg fått laga 4 ATC'er som jeg skal levere til en swapp jeg har meldt meg på. Nå blir det spennende å se hva som kommer i retur også.

Må ellers også få takke dere for alle de hyggelige kommentarene og koselige orda i bloggen min :o) Jeg har ikke vært så flink selv til å kommentere i det siste men jeg skal prøve å bli bedre til dette når konfirmasjonen er overstått.

I morgen skal jeg til fotsoneterapi igjen og forhåpentlig få tilførte ny energi og det kjenner jeg er helt på sin tid igjen. Håper etterpå å ha ork til å lage noen av de tinga jeg bare må få ferdig snart.

Ha ei fin uke da!
mandag 13. april 2009

Påskeferie!!!

Ja da var nesten påskeferien over for denne gang også. Vi har hatt noen flotte dager på hytta. Været var helt topp så vi var ute nesten hele dagene. Koselig besøk fikk vi også. Alle sammen har vi vært ute og jobba i hagen og fått rydda enda mer. Begge ungene har laga hvert sitt bed som de har plata blomster og litt grønnsaker i. Så det blir spennende å følge med på hvordan det vokser til.

Det var skikkelig vårstemmning med greiner jord og masse flotte blomster som tittet fram fra bakken. Jeg måtte bare finne fotografiapparatet og ta bilder av en nydelig lysgul sommerfugl som fløy rundt omkring, den var så vakker. Så fant ungene en froskebolig og da måtte jeg ta et bilde av frosken også *lol* ikke akkurat mitt favoritt dyr men de er jo litt morsomme også når de hopper rundt omkring. Min mann fikk også sett en fiskeørn som satt i tretoppene og fanga en fisk i vannet rett nedenfor hytta vår. Blir spennende å følge med på denne fuglen i sommer kanskje lager den rede oppi fjellet.

Ble faktisk ikke så mye tid til annet på hobbyfonten enn å male 2 motiver samt å titte masse i noen stempelkataloger jeg hadde med. Var ganske så trett når kvelden kom det tar på med masse frisk luft. Så kosa vi oss med masse god mat og påskekrimmen. Påskaften hadde vi leting i hagen etter egg som påskeharen hadde gjemt.


Se så nydelig denne lysegule sommerfuglen var. Synd jeg ikke fikk tatt bilder av den med utslåtte vinger!

Frosken prøvde å gjemme seg bak en gammel trestamme.Malin som lager blomster og grønnsakbed!Meg og min mann i bakgrunnen mens vi har våronn ute i hagen.

søndag 5. april 2009

Bordkorta til vår konfirmant!

Ja da var de ferdige PUH!!! Tar alltid lenger tid enn enn regner med at det tar. Så nå er alle 23 bordkorta ferdige. Det er en fantastisk god følelse! Ble ganske så irritert på meg selv også for jeg greide jo å ødelegge den nye Martha Stewart punchen min da jeg skulle stanse ut bladene. Heldigvis så var det på det siste bladet jeg greide gjøre det :o( Ja ja da må jeg nok bestille meg en ny for denne punchen var så flott.

Må få takke min venninne Solbjørg for de flotte papirene, bånda og navna som hun var så snill å sende til meg helt ifra Svalbard. Så tusen tusen takk for både tingene og for ideen til bordkorta som jeg fikk låne av deg :o) Go klem!

Så var det meg å ta bilder av tinga jeg lager. Fotoapparatet har jeg bare lyst til å kaste i bosset. For det tar elendige nærbilder. Tror jeg har mista kameraet i gulvet og jeg tror ikke at det tåler en slik påkjenning. GULP!!! Er ganske dyr i drift jeg *tjihi* Så dette var det beste jeg fikk til. Har brukt brudekjolen min som underlag siden jeg ikke fant blondedukene mine tralala.... kanskje blir det bedre tider etter konfirmasjonen og lete etter slike ting ;o)

Ha en fortsatt flott søndag!
Dette er kanskje et mer korrekt bilde som gjengir fargene bedre selv om fotografiapparatet ikke funker helt som det skulle ;o)Har brukt glimmermist på blomstene også så her glimrer det både i papir og blomster :o)

fredag 3. april 2009

A little yummy!!!

Idag har jeg kosa meg og fått laga noen godteposer nå til påske :o) Kjempekjekt! Så kjekt å få bruke litt av mine nye varer mine også *lol* er ikke så flink til å få brukt alt det nye flotte jeg shopper men idag greide jeg det ;o) Ble ikke helt tradisjonelle påske farger alle posene men det håper jeg ikke mottakerne bryr seg om :o)

Ellers så har jeg holdt på med bordkorta vår til konfirmanten den siste uka så nå nærmer det seg slutten. Men idag måtte jeg bare slå meg løs og gjøre akkurat det jeg hadde mest lyst til *lol*

Må også få takke dere masse for at dere tar dere tid til å skrive noen koselige ord i bloggen min setter veldig pris på det! Har ikke vært like flink til å skrive så mye selv da jeg fortsatt sliter litt med armen min så jeg må prøve å begrense meg litt. Ellers så er jeg blitt bedre etter at jeg gikk på Reiki behandling og fotsoneterapi. Utrolig hvor bra dette er for mange ting.

Ønsker alle dere som allerede har begynnt påske ferien en riktig god påske! Selv skal vi være hjemme noen dager til.

Ha ei fin helg alle sammen!!!